Vanzare

Oferim consultatii gratuite si diverse programe de nutritie

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Oferim consultatii gratuite si diverse programe de nutritie

Mesajde Razvan82 » 17 Feb 2009, 21:02

Am o cunostinta care este consultant nutritionist si m-am gandit sa dau acest anunt in cazul in care se gasesc printre voi persoane interesate care doresc un consult gratuit si consultanta specializata la cabinetul ei.

Programele oferite sunt programe de nutritie echilibrata ce asigura cele mai bune elemente nutritive naturale. Ajuta corpul sa reduca asimilarea de calorii, in timp ce sustine asimilarea factorilor nutritivi necesari sanatatii. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat, celulele sa poata functiona cu o eficienta maxima, chiar si atunci, cand exista antecedente referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.
Restabilesc vilozitatile intestinului subtire, imbunatatind asimilarea substantelor nutritive consumate. Celulele bine hranite din intregul corp se insanatosesc, astfel, dispar chiar si unele probleme de sanatate.
Curata organismul de toxine.
Ofera protectie celulara.
Sunt programe alimentare, care furnizeaza organismului un supliment complex si echilibrat de vitamine, oligoelemente, bioflavonoizi si alte substante nutritive, cu o cantitate minima de calorii, pe langa aceasta, il ajuta sa asimileze.
Sunt sursa de enzime naturale din plante cu rol de activatori celulari. Celulele functioneaza in mod optim cu activatori celulari si intreg organismul utilizeaza in mod eficient hrana pentru imbunatatirea sanatatii, vitalitatii, pentru procesele naturale de regenerare si pentru controlul greutatii.

Oricine poate folosi un program sanatos de nutritie. Este o dieta echilibrata, cu eliminarea exceselor nocive, o dieta inofensiva si eficienta pentru fiecare.

PS: Daca nu actionezi acum cat ai informatia proaspata in minte, probabil se va alatura listei de lucruri pe care intotdeauna ai vrut sa le faci dar niciodata nu le-ai facut.
Sunt sanse sa mai ratezi o oportunitate.

Contact - 0769974853

Rog seriozitate maxima. Va rog sa sunati doar in cazul in care sunteti interesati 100%.
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
Razvan82
Gold Member

Re: Oferim consultatii gratuite si diverse programe de nutritie

Mesajde Nenea Fordescu » 22 Feb 2009, 04:34

Are vreo legatura cu Herbalife?
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde Razvan82 » 24 Feb 2009, 11:12

Nu stiu. Cred ca au si produse de genul asta. Nu ma pricep, eu doar am dat anuntul. :) M-am gandit ca fiind consultatia gratuita poate intereseaza pe cineva.
Razvan82
Gold Member

Mesajde Razvan82 » 03 Mar 2009, 22:46

up
Razvan82
Gold Member

Mesajde shine » 04 Mar 2009, 09:09

stii cumva pe unde e cabinetul? ca daca ar fi aproape de mine, m-ar cam interesa... nu pentru mine, pentru un prieten al unui prieten :))
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde Razvan82 » 06 Mar 2009, 11:47

$1 scrie:$2tii cumva pe unde e cabinetul? ca daca ar fi aproape de mine, m-ar cam interesa... nu pentru mine, pentru un prieten al unui prieten :))

Da, este la Unirii, de fapt de la Unirii la prima statie (pe Bulevardul care leaga Unirii de Alba Iulia). Pentru mai multe informatii si programari sunati la nr. de tel. afisat in anunt.
Razvan82
Gold Member

Mesajde Razvan82 » 22 Mar 2009, 12:49

up
Razvan82
Gold Member

Mesajde Razvan82 » 29 Mar 2009, 20:44

Nu doreste nimeni sa afle informatii gratuite despre el in domeniul nutritiei?
Razvan82
Gold Member

Înapoi la Vanzare