ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Marti, trei ceasuri rele?

09 Mar 2009, 23:58

ai monoclu ? =))

10 Mar 2009, 00:02

Ceva asemanator; au niste "briliante" roz foarte "masculine" pe rame :).

10 Mar 2009, 20:20

$1 scrie:$2
P.S. Am vizitat astazi 5-6 "Optica Medicala" , de la cea mai amarata pana la cea mai pretentioasa. Toate fac ochelari cel mai devreme de pe o zi pe alta. niciuna in aceeasi zi.

Nu stii unde sa cauti... :D
Eu am fost la o unitate prin spate pe la piata Norilor (vis-a-vis de Tiriac) si au avut pe langa marfa de calitate, preturi rezonabile si "dorinta" de succes, au fost gata pana seara.

10 Mar 2009, 20:34

La Tineretului n-am ajuns. Am ratat-o :)

10 Mar 2009, 20:45

azi e marti
ceva noutati, cineva ? :D

10 Mar 2009, 21:32

:-S alen, pai tu chiar vrei s-o cautam cu lumanarea !!!???

10 Mar 2009, 21:42

pe principiul "zambeste, maine va fi mai rau", putem sa mai facem un topic cu zilele de sambata, ca cica si sambata sunt trei ceasuri rele :-" :D

11 Mar 2009, 19:04

Alen,avem noutati cum nu:))
Sa va explic,ieri am cazut cu masina intr-o groapa in minunata capitala.Ptr cine cunoaste zona p-ta natiunile unite,strada Brutus.Balta cat toata latimea strazii,intru incet si poc pic pe praguri si pe bara ca sa fie tacamul complet.Din fericire am reusit sa ies nu mi-a fost usor dar am iesit.Avem si foto,pacat ca nu a iesit asa clar,ploua iar telefonul mobil numai aparat foto nu este dar ca sa va faceti o idee:)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00254.JPG

11 Mar 2009, 19:27

nasol
io glumeam, da' pana la urma vad ca se cam intampla :(
azi veneam de la Piatra Neamt si am calcat un gugustiuc din viteza....saracul, i-au zburat penele in toate partile, n-am putut sa-l evit, daca trageam de volan intram pe contrasens si aveam masina din fata...mi-a intrat drept in nr. de inmatriculare, pe care l-a si indoit putin, dupa aia l-am aruncat peste masina, in fata unuia care era in spatele meu :-??
trec vreo 2 kilometri, suna telefonu'...cat imi arunc ochii la telefon, aud o busitura in portiera din stanga fata...un caine intrase in mine, exact in clipa in care mi-am aruncat ochii pe telefon
de calcat sigur nu l-am calcat, dar s-a frecat de toata partea stanga a masinii....pagube nu am, doar ceva fire de par ramase pe la jante
m-am uitat in oglinda si trecuse mai departe ; din pacate schiopata de un picior :(

asa ca....chiar ma gandeam la ce am scris aseara pe forum si-mi spuneam "nu-ti cere osândă..." :-S :|
Răspunde