ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
27 Noi 2006, 13:19
As vrea sa plec cu Sierra mea pana in Austria, sau daca o sa am nevoie chiar pana in Germania. As fi curios daca se gaseste gaz si in Ungaria,Austria,Germania. Daca cineva stie, a fost si poate sa ma lamureasca sa imi dea un raspuns!
27 Noi 2006, 16:45
Da, cu siguranta o sa gasesti mai peste tot, eu am fost in Italia, dar nu pe ungaria austria s.a.m.d, am luat-o pe la Sarbi, si GPL era peste tot atat in croatia slovenia, cat si la Italieni, stiu multa lume kre face Italia pe ungaria si iti pot garanta ca gpl exista, asa ca stai linistit, insa nu e rau sa ai si niste benzina in caz de ceva :d
PS sa nu ma intrebi nume de benzinarii ca nu am bagat de seama eu eram doar pasager, asa ca nu am bagat de seama
27 Noi 2006, 17:29
Am fost in august anul acesta plecat cu masina; nu am fost atent daca aveau gaz, dar totusi majoritatea benzinariilor unde am oprit erau mari si bine dotate; aveau popme si pentru TIR-uri. Sunt convins ca au si gaz.
Ce pot sa-ti recomand, datorita a doua intamplari la limita pe care le-am avut - sa cauti benzinarii si sa alimentezi din timp de fiecare data. In Austria in portiunea cu tuneluri pana la Innsbruck am mers cam 100 km fara sa gasesc o benzinarie pe autostrada - am coborat intr-o statiune pentru a gasi; bine a fost neatentia noastra. Tu fiind cu gaz va trebui sa fii si mai atent

.
bafta
.
09 Dec 2006, 11:49
Gasesti,dar tre sa fii atent cum s-a mai spus sa nu te lasi pe ultima suta de metri ca nu se stie .. :icon_mrgreen:
09 Dec 2006, 12:58
cel mai bien e s ai si plinu pe benzina sua motorina ce aveait u initial ca sa fii sigur ca nu ramai in pana
09 Dec 2006, 14:26
cea mai stupida chestie, din bruxelles pana la granita cu franta nu am vazut nici o benzinarie, de la paris la bruxelles erau 7. Problema era ca le vedeam pe cealalalta parte a autostrazii dar nu erau iesiri sa ajung acolo, trebuia sa ocolesc multi km ca sa ajung la o benzinarie. Nu degeaba fac haz olandezii de belgieni ca sunt cam aiuriti
09 Dec 2006, 15:05
Merci de sfaturi, insa cred ca s-au schimbat putin planurile si nu o sa mai plec in curand! :icon_cry: