@Smiley, inteleg ca este un regulament dar poate imi explici si mie obiectivitatea acestui subpunct din regulament. Vorbim despre un produs sh care este vandut pe un forum la o sectiune de tipul "Ocazii" si regulamentul imi cere sa compar acest produs cu unul nou, care nu este postat pe un forum la categoria "Ocazii"...
Produsul nou luat din magazin are factura, garantie, TVA.... cum sa il compar cu un produs sh fara factura si garantie. Dupa parerea mea link-urile postate de mine prezinta acelasi produs, in aceleasi conditii ca si produsul prezentat in acest topic, deci 2 produse comparabile din toate punctele de vedere. Din regulament, la acest subpunct mai lipseste decat sa imi fie indicata si prima litera a magazinului la care am voie sa caut, pana acolo merge absurditatea...
Nu stiu ce intelegi tu prin verificabil dar urmatorul link este catre firma SWNS (Southwest Network Solutions) care are o adresa de contact, numar de telefon, numar de fax, un program fix de lucru, si cateva adrese de mail pentru contact. Cred ca ofera suficiente detalii ca sa fie considerata o sursa verificabila. Produsul in cauza este acesta:
http://www.swnetworksolutions.com/3csoho100tx.htmlSi se vinde cu 9$. De asemenea se specifica pe aceeasi pagina si pretul regular al produsului ca fiind 17,5$.