22 Mar 2009, 15:54
Defilare :
Show :
party ClubFord :
Party 2 mai :
In formular apar bifele de mai sus.
Este vreo optiune intre ele unde poti lua pe loc decizia daca participi si nu neaparat de acum ? La Party mi se pare mai clar, dar la celelalte doua... ?
22 Mar 2009, 17:03
da, se poate si pe loc ... insa preferabil sa ne gindim dinainte ce dorim, ca sa stim cum ne pregatim si pe cine "numaram" la defilare, la show, etc ...
22 Mar 2009, 19:43
Incepem sa ne adunam mai multi. Mai ales ca mai vine un prahovean de-al meu

.
22 Mar 2009, 23:13
Adi...iti dau dreptate legat de intalnire, dar era cineva mai sus care intreba de record, si de aceea ziceam ca cei de la KIA au facut un record. De intalnire, numai daca vom fi destui vom putea sa facem vreun record, altfel ne cunostem si restul e ce ai zis tu.
Dar mai e problema cu 1 Mai, care nu se respecta sa se dea liber, criza generata care totusi ii afecteaza pe unii la rezervor.
22 Mar 2009, 23:21
Recordul il faci oricum, nu mai exista alta inregistrare privind nr de masini Ford in coloana. Pot fi si 50 de masini (sau 69, na

). Pe mine ma deranjeaza chestia asta cu "sa-i facem pe cei de la Kia". Am urmarit pe youtube filmuletul de la Prima cu intalnirea celor de la Kia. Mi s-a parut de bun simt si frumos organizata. Sper ca intalnirea Ford sa fie si mai si! Dar nu ca sa le "dau in cap" celor cu Kia. Ci pt ca eu cred in comunitatea asta clubFord si cred ca ne putem distra cel putin la fel de bine.
23 Mar 2009, 13:01
recordul nostru se refera la "Largest Kia Car Parade in the World" , deci voi avand Ford e deja alt record, care nu se afla in competitie cu al nostru

in alta ordine de idei, va urez inca o data succes, si va recomand multa multa organizare si unitate, fara asta nu se poate. stabiliti cativa lideri care se duca greul, daca mergeti pe principiul fiecare pentru el nu o sa iasa bine...
salutare!
23 Mar 2009, 13:11
clubkia, multumim pentru urari si recomandari si FELICITARI pentru recordul vostru!
23 Mar 2009, 15:35
Cineva acolo sus...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

23 Mar 2009, 15:53
Ce pot face doua maini dibace. Si-un mouse
23 Mar 2009, 16:28
Dap... foarte tare ideea.
So, let's do it !!!
23 Mar 2009, 20:57
si in aceeasi ordine de idei, anunt ca am vorbit, pe langa TVR Tg. Mures, cu localnicii bucuresteni de la Auto Moto Show, sa faca stire/reportaj despre intalnirea aceasta. sper sa iasa.
carry on
24 Mar 2009, 10:18
Citind despre intalnirea membrilor KIA (ca e bine sa te informezi, vezi unde au facut bine, unde au gresit), am gasit asta:
"Noi i-am chemat, ei n-au vrut sa vina decat pe muuuuuulti bani. Asa ca am decis sa omologam recordul lai ei pe baza materialelor foto/video de la intalnire. Chiar in perioada asta trimitem datele."
Este vorba de membrii Guiness World Book. Asta inseamna ca e posibil ca ei sa nu fie prezenti la fata locului. Si asta inseamna ca avem nevoie de muuuuulte video pentru a le putea trimite. E foarte important daca vrem ca recordul sa fie omologat!!!
24 Mar 2009, 10:45
da
ionutz tine legatura cu guiness k sa omologam recordul fara a chema pe cineva de la ei
24 Mar 2009, 12:30

s-a oferit adispan ca tu sa te ocupi de asta
24 Mar 2009, 14:19
pai nu trebuie neaparat multe camere. trebuie una singura, care sa stea pe marginea drumului si sa filmeze. trebuie sa se vada in parbriz/geam un stegulet clubford si numarul de inmatriculare, si cam atat. parerea mea.
24 Mar 2009, 15:34
Tot trebuie organizare, asta era ideea.
24 Mar 2009, 17:48
Eu zic sa nu ambalam degeaba motoarele.Mai este o luna pana in data de 1 Mai si se pot modifica multe pana atunci si se mai pot adauga multi la lista in aceasta perioada sau din contra...

. Cum mai este cu steguletele si alte materiale promo ?:)
24 Mar 2009, 19:57
alexfranc2002, vezi la materiale promotionale pentru stegulete!
Cred ca se vor face la Brasov pentru ca la Cluj, dupa ce le-am dat formatul propus de Cristi, smecherii au triplat pretul si nu mai merita sa le facem aici. Mai multe nu stiu sa-ti spun!
25 Mar 2009, 21:24
$1 scrie:$2omnu' Fasconal, welcome back! Chiar ma intrebam pe unde ati umblat.

sunt flatat...
In ultimul timp am fost foarte ocupat.
Pentru informatii, eventual ajutor de orice fel puteti sa ma sunati la 0745-484.028 sau mail la
lucian.murariu@adsc.ro.
O sa ne intalnim cu siguranta pe 1 Mai. N-as rata o astfel de adunare.
26 Mar 2009, 11:40
vad ca sunt inscrisi 99 pe lista de Tg Mures.
o tombola, ceva premiu pentru userul Nr 100?
26 Mar 2009, 17:00
esti inscrisul 100, da click aici
27 Mar 2009, 12:20
O intrebare. La intalnire putem intra in posesia unor autocolante ClubFord????? Asa am gasit pe formum.... ca am putea intra in posesia lor la intalniri.
27 Mar 2009, 12:29
cred ca da
27 Mar 2009, 14:53
vexxatu eu sunt convins ca vor fi mai multi care vor avea la ei stickere!
28 Mar 2009, 15:00
revin cu rugamintea de a nu ne uita cu localizarea unei spalatorii auto in zona ca sa ne facem si noi frumoase bombonicile si sa nici nu ne dezbrace acolo...tx
28 Mar 2009, 15:11
la capitolul asta o sa depindem foarte tare de starea vremii.
28 Mar 2009, 15:37
Pai atunci sa vorbeasca cineva din Tg Mures cu vremea!!
28 Mar 2009, 15:52
voi glumiti acum sau nu suntei stati la coada la spalatorii in bucuresti
cand sa spele sa zicem 30 de masini vb de cei care stau la vilutza
eu vin cu ea spalata de la bucuresti si o sa ii dau cu o solutie in parcare sa ii dau luciu, sper sa nu dau de lacuri ceva pe drum , praf o sa se puna caci este neagra
va sfatuiesc sa luati in calcul si acesta solutie