Discutii libere/forum

Un service in Bucuresti cu decontare directa BCR - CASCO ?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Un service in Bucuresti cu decontare directa BCR - CASCO ?

Mesajde Cosmin123 » 23 Mar 2009, 15:28

Sal,

trebuie sa-mi repar fordul, si nu stiu la ce service din Bucuresti sa-l duc.
Am casco la BCR Asigurari si as prefera sa o repar la un service care are plata directa care BCR.

Puteti sa ma ajuti cu un sfat.
Cosmin123
Incepator

Re: Service Bucuresti

Mesajde Alma » 23 Mar 2009, 15:29

Cel mai simplu e sa suni la asigurator si sa afli cu ce service-uri au decont ;)
suna la: 0 800 800 551
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Re: Service Bucuresti

Mesajde shine » 23 Mar 2009, 15:42

din cate stiu eu lucreaza bine cu Colina.
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Re: Un service in Bucuresti cu decontare directa BCR - CASCO ?

Mesajde bogdanv » 23 Mar 2009, 23:37

atentie la decont: cei de la bcr au grila proprie de preturi. sper sa nu ai surpriza sa ti se spuna ca mai ai ceva de plata la sfirsit! intreaba acest lucru in service! in rest fara a-ti face recomandare catre cine sa te indrepti (deoarece la capitolul asta sint foarte subiectiv) stiu ca urmatorii au decontare directa cu bcr-ul: colina, romcar, bdt.

daca vrei sa aflii pareri despre service-uri si altele cauta in topicul serviceurilor.

mai poti incerca cu un telefon si la neste (se prea poate si ei sa aiba decontare directa), este service-ul cu care are parteneriat ASOCIATIA CLUB FORD ROMANIA. nefiind membru nu vei avea mare discount, de fapt nu te intereseaza asta fiind pe casco, dar ca membru al forumului poate vei avea parte de un tratament mai prietenos.

bafta si bine ai venit printre noi! te asteptam la intilnirea nationala de la tg. mures!
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Re: Un service in Bucuresti cu decontare directa BCR - CASCO ?

Mesajde Cosmin123 » 25 Mar 2009, 12:11

Multumesc mult de raspunsuri.

o sa sun pe la toate sa vorbesc si vad ce iese...
Cosmin123
Incepator

Înapoi la Discutii libere/forum