Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

A folosit cineva placute de franare "DELPHI"

14 Mar 2009, 09:01

Cum sau comportat asupra discului si cam cati kilometri au tinut.Au scartait cumva exagerat de tare ,au distrus discul de franare,sau uzat prea repede.Cam aspectul asta ma intereseaza.

Re: A folosit cineva placute de franare "DELPHI"

14 Mar 2009, 19:08

Am montat la terte tipuri de autoturisme si nu am observat la reschimbarea placutelor sa fie probleme,in schimb am patit.o cu Phoenix,care se pare ca sunt romanesti.

22 Mar 2009, 17:16

Am pus pe spate la FF si dupa ce s-au pasuit(aprox 1 sapt) merg f bine.Si pretul a fost ok, aprox 100 lei.

24 Mar 2009, 11:42

Eu am discuri de frana Delphi (USA) si dupa 6 luni arata impecabil, prin urmare par a fi bune.

24 Mar 2009, 11:52

eu ma inlocuit pe spate cu delphi ..acum un an si nu am avut nici o problema cu ele..primi 300 km nu e indicat sa franezi brusc ca nu prea ai puterea maxima de franare , in rest no comment foarte bune

24 Mar 2009, 19:06

Da,este vorba de perioada in care placutele se pasuiesc dupa uzura discurilor de frana.

03 Apr 2009, 23:37

fratilor, daca va vine sa credeti eu am cu placutele 75 de mii si chiar in seara asta am schimbat jantele de vara pe spate si am verificat si placutele(incredibil) mai merg, mai au cel putin 4 milimetri pana sa se toceasca.
mai o sa schimb si pe fata si o sa ma uit si la placute sa vad gradul de uzura
va tin la curent

04 Apr 2009, 00:07

Inseamna ca esti un sofer inteligent si stii sa folosesti frana de motor,inainte de cea de servici.

04 Apr 2009, 20:02

nu sunt chiar asa de inteligent, dar am invatat ca nu se fac manevre de raliu cu masina personala(desi merg destul de tare cu ea80-90 localitate, 130- 150 in afara localitatii nu am avut probleme cu placutele)

07 Apr 2009, 15:33

Mare dreptate are colegul nostru Bibanu...uzura placutelor se datoreaza folosirii excesive a franei de serviciu. Parerea mea este ca discurile /placutele au o viata mai lunga atunci cand reduci din timp viteza, calci intai frana si apoi abreiajul, ajutand masina sa decelereze mult mai repede. Condusul prudent si atentia la ce face al din fata te ajuta sa scapi de bani aruncati pe diferite piese....
Răspunde