Discutii libere/forum

Cainele de pe A2, mosu si claxonu, sangele si politistul

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Cainele de pe A2, mosu si claxonu, sangele si politistul

Mesajde Chipu » 23 Mar 2009, 18:08

Salutare,

Pana se va face un film cu intamplarea asta poate mai e, dar momentan merita povestita... ;)
Se intampla sa am duminica un drum pana la Lehliu. Cum trecu ceva timp de cand n-am mai facut un "consum" la masinuta mea am zis ca e un moment bun. Asa ca mi-am zis sa fac unul la dus pe un mers lejer (aproape constant cu 110) si unul mai in forta la intoarcere sa vad cat mai mananca. M-am rezumat la CB, asa ca l-am resetat la iesire la Trapezului si la intrare pe A2 la Lehliu.
La dus mi-a afisat un 7.8 (mi s-a parut tare mult).
E, povestea e la intors si e ceva mai mult de povestit.
Pana la aproximativ 20 Km de capitala am mers destul de constant cu 180 (precizez ca a fost din motive "stiintifice" si ca nu ar trebui practicata si folosita ca modalitate de transport aceasta viteza).
E, din senin POC un catel, n-am apucat sa-l vad daca erea sau nu viu dar in mod clar l-am luat in plin cu acea viteza. Am franat sa-mi trag sufletul, dar nu am oprit, nesesizand nimic suspect la masina, am continuat experimentul. Asa ca intru in oras dupa ~60km de mers cu ~180 in care CB afiseaza 10.1 L/100km. Ceea ce e mai putin decat ma asteptam luand in calcul media de la dus.

E...dar povestea continua:
Intru pe Floreasca, lejer ca in oras ~40/h trec de o trecere de pietoni si la ~60m de ea, un nene se chinuia sa traverseze, am franat ca sa aibe timp sa treaca de mijlocu drumului si am trecut lejer pe langa el neabtinindu-ma insa sa pisc claxonul. I-am urat sanatate, am trecut de el si dupa cativa zeci de metri il vad cu coltu ochiului in oglinda ca pica jos aproape de mijlocu drumului. Opresc. Ma uit mai bine si nimic, statea pe asfalt.
Nu trecea nici o masina in secunda aia si ma mana constiinta de intorc. Cobor, ma uit la el si abia mai respira, nu micsca si nu zicea nimic. Cum ereau catava sute de metri pana la spitalul de urgenta il pun in masina (mare prostie, nu mai fac niciodata asta) si-l duc la spital, respira cat de cat, il predau la garda, dau explicatii completez diverse...aflu ca mosu facu un preinfart, dar l-au restabilit. N-am mai stat ca lasasem masina la intrare si plec (dupa ce ma asigur ca nu mai am nici o implicare si nenea e OK). E...la iesire cine erea langa masinuta mea? Un militian..., care probabil pierdea vremea pe acolo si ma interpeleaza:
Ce e cu masina parcata acolo? Ii zic ca fusei cu o urgenta, ma asculta si dupa ma ia de mana sa-mi arate masina mea. Aveam o minunata dara de sange pe partea drapta (prag si sub)!! Va imaginati cate explicatii, cate interogari au uramat in garda, cate ore am stat la sectie...Nu aveam nimic atins frontal la masina (un pic fusta sub spoiler) marele meu noroc a fost ca bietul animal si-a lasat o mare parte din blana pe sub masina mea si erea destul de evident ca urmele de sange nu proveneau de la un om. Au verificat cateva ore...In fine acu ar trebui sa fiu "curat"

ca pilda: verificati masina dupa ce loviti catei sau mai bine feriti-i daca puteti si nu claxonati batranii pe strazi ca nu puteti sti cat ii tin inima :(
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Re: Cainele de pe A2, mosu si claxonu, sangele si politistul

Mesajde adicristea » 23 Mar 2009, 18:12

Iti dai seama daca ajungeau sa ia probe din sangele de pe masina sa vada al cui e, ADN, d-astea :)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde catser » 23 Mar 2009, 18:12

ha....ha....ha
bine ca s-a terminat fara urmari neplacute, ma refer la faza cu mosu....puteai sa-l ai pe constiinta
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Officer » 23 Mar 2009, 18:30

hai frate ca asta e poveste de un scurt metraj... la masina ai patit ceva?
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Chipu » 23 Mar 2009, 18:32

Nop, din fericire nu e nimic vizibil, macar atat cat sa nu fie ghinionul complet.
...standing by
Chipu
Gold Member

Mesajde melcu79 » 23 Mar 2009, 18:39

Povestea ta are un final fericit dar eu cunosc "faceri de bine" ceva mai triste:

Fiind lucrator la o benzinarie (AGIP sucks big time!) :D am gasit un portofel cu acte in toaleta(era comuna, clienti -angajati), DOAR actele!
Sunat dupa proprietar(care era o "mare scula" la paza Otopeni), care dupa ce primeste portofelul anunta ca avea in el 500 e (acum 6 ani nici macar nu stiam cum arata).
Scandal, etc, pana la urma "ne-a facut un favor" si nu a reclamat nicaieri "banii furati"

P.S Facerea de bine e....de mama, din nefericire si ma gandesc de 2 ori inainte!

P.P.S Felicitari pentru prezenta de spirit si curaj!Eu unul (avand ceva experienta nefericita cu politia romana) nu stiu daca m-as fi intors!
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Mesajde mircea george » 23 Mar 2009, 21:08

Coincidenta dracului! Trebuie sa te gindesti din punct de vedere uman, nu auto: ai salvat viata unui om - restul nu mai conteaza!
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." F.G.
mircea george
1nsane Member

Mesajde Jerdea » 23 Mar 2009, 21:21

Mama lor de caini , in februarie am agatat si eu unu pe A2 langa Bolentin Vale. Abea trecusem de radar cu 130km/h , frumos regulamentar banda a 2`a cand din senin imi sare un patruped in fata. La 5 metri nici nu am apucat sa ciupesc frana... rezultat bara fata , proiector stanga , aparatoare noroi si cred ca si senzorul de la temperatura ca imi arata numai 25 de grade cand dimineata nu stiu ce sa mai pun pe mine de frig.
-Ford Mondeo Mk4 2008 Trend
-Dacia Logan Van 1.6
Jerdea
Member

Maşina: Ford Mondeo 2.0 TDCI 140 cp

Mesajde muzica9 » 23 Mar 2009, 21:29

adica tu ai luat cinele cu 180km/h si nu te-ai dat jos sa vezi ce ai patit???!!!
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde adicristea » 23 Mar 2009, 22:06

Nu-i iesea experimentul daca se oprea :)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde muzica9 » 23 Mar 2009, 22:11

pai oricum a fost viciat, ca a incetinit. :D
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde alexandrusavu » 23 Mar 2009, 22:19

Pe lângă toate cele discutate mi se pare incredibil că ai lovit un câine cu 180 și mașina n-a pățit nimic.
Eu am luat pe sub mașină un câine cu ~80 km/h și partea din față era zdrelită bine.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde mariusm » 23 Mar 2009, 22:25

Aaaaaa..... deci..... Chipule, cadavrul (a se citi caine) de pe A2, sensul Buc-Lehliu, 500m inainte de iesirea Fundulea nu e opera ta....
Cum spuneai, feriti cainii.... si nu numai... daca nu aveti casco e deranj mare cu caine/vulpe la viteza de autostrada....

$1 scrie:$2..... și partea din față era zdrelită bine.

?a cainelui???!!! :))
Ultima oară modificat de VIPER pe 23 Mar 2009, 23:21, modificat 1 dată în total.
Motiv: La 1 minut distanta inca se poate apasa pe EDIT.
The owls are not what they seem...
Cadouri pentru fete... http://sheepshine.blogspot.com/
mariusm
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Combi Futura 2002 90CP TDDI Polar Silver Metalic

Mesajde alexandrusavu » 23 Mar 2009, 22:49

Câinele n-a pățit nimic că era hrănit bine, mașina a suferit mai mult.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde edit » 24 Mar 2009, 00:23

ce intamplare aiurea.
bine ca a fost doar atat si ceva timp pierdut.
am patit si eu cu o baba ce vroia sa traverseze strada undeva pe valea oltului printr-un loc nepermis.

baba era indecisa in privinta timpului necesar traversarii strazii dar nenorocita se asigura doar la masinile ce-i veneau din partea dreapta adica la cele ce-mi veneau mie din contrasens, eu fiind in partea ei stanga.
am vazut-o din timp, ba facea un pas in fata , ba unul in spate insa pozitia corpului era una aplecata inspre fata ca si a unui alergator de maraton la start. si asa , topaia incontinuu cand pe un picior cand pe altul nestiind cand sa treaca strada.
vazand ca se asigura doar spre dreapta si nu si spre stanga incetinec f mult de frica sa nu-mi sara in fata.
cand am ajuns la 10 metri de ea ii sterg un claxonat puternic si lung de baba s-a speriat de moarte.

bine ca nu a facut si aia infarct.

deci, atentie la oamenii batrani si la copii ca sunt imprevizibili si nu au multa minte.

apropo, ai vorbit cu mosul?
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Mesajde catalin1972 » 24 Mar 2009, 07:30

$1 scrie:$2and am ajuns la 10 metri de ea ii sterg un claxonat puternic si lung de baba s-a speriat de moarte.

bine ca nu a facut si aia infarct.

Nu intimplator Codul Rutier prevede o distanta minima (25 m ! ) de la care e permis claxonatul ... ;) Io am patit ceva asermanator cu o baba undeva pe linga Onesti dar baba "mea " nici nu s-a sinchisit de claxonul meu ! :-t
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 24 Mar 2009, 08:16

Asta cu 25 m de apa de ploaie, ca nu te dai tu jos sa vezi daca sunt exact sau minim 25 m inainte de a claxona, si in plus, tot porcaria aia de decret spune ca se poate folosi claxonul ori de cate ori exista un pericol iminent. Bine, hai .. baba nu e chiar iminent. :))

PS: oricum cred ca romanii folosesc foarte excesiv (scuzati!! :D) claxonul.

@chipu: bravo omule!! frumos din partea ta ultima parte a povestii. cat priveste cainele ... daca tu aveai cat aveai, el cu ce viteza rula?? :D Poate iese culpa comuna :D
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Chipu » 24 Mar 2009, 12:47

Vad ca cel mai mare interes l-a trezit cainele :)
ca sa nu se interpreteze,
C-am se lasase intunericul, idee e ca eu nu l-am vazut "sarind in fata masinii" asa ca am presupus ori ca deja erea mort, ori ca s-a lasat pe burta, pt ca erea destul de jos (sau erea un cutzu mic). Masina inafara de sange, ca urme sunt doar pe fustita de sub bara in dreptul proiectorului, pe acolo a "intrat" (si e data peste cap) si banuiesc ca a trecut pe sub roti pt. ca sangele erea pe prag in spatele rotii (i-mi pare rau dar e morbid) si blanita pe bratul fata, pe langa rezervor si roata din spate...vreti o poza? nu am ca abia am asteptat sa plec de la militie ca sa dau cu apa pe masina, erea deja noapte si nu-mi ardea de poze, in schimb am schitat ceva (a se vedea mai mult ca stropi)
A2 copy.jpg

In fine, cu nenea nu am vorbit si sincer nici nu as fi vrut, sper sa-l uit repede...
...standing by
Chipu
Gold Member

Mesajde KomandantuR » 24 Mar 2009, 13:51

$1 scrie:$2..vreti o poza? nu am ...

Tare asta :))
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Nenea Fordescu » 25 Mar 2009, 00:05

$1 scrie:$2In fine, cu nenea nu am vorbit si sincer nici nu as fi vrut, sper sa-l uit repede...

Nu vreau sa te descurajez, nici sa te supar, dar iti va ramane in cap pana la limita senilitatii.
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde Extremero » 26 Mar 2009, 00:48

Felicitari pentru atitudinea fata de mos..

Referiror la caine, probabil ca a mai fost luat si de altii si mai mult ai trecut peste el si nu l-al luat in spoiler.
La 180 si un iepure sa iei si iti rupe bara.

Eu am luat cu aceeasi viteza o cutie de carton goala dar maricica si rezultatul a fost ASTA.
Nici eu nu m-am oprit sa vad ce si cum, doar dupa vreo 15km cand am mai incetinit si am auzit ca se taraie ceva pe jos. Era farul de ceata, care ramasese agatat in fir si la viteza mica atingea asfaltul.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008| Jeep Cherokee [KJ] | 2.8 CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
Extremero
Gold Member

Mesajde vicster » 26 Mar 2009, 10:14

nu ai facut deloc bine ca l-ai claxonat pe mos, chiar putea sa moara in strada, si il aveai pe constiinta. nu se face asa ceva, tu nu te sperii daca te claxoneaza unu la 1m de tine? mai bine dai geamu jos si ii spui cateva cuvinte dulci sau nush...dar nu il claxonezi asa din scurt. o sperietura f mare iti poate provoca foarte multe probleme, plus ca multi batrani sunt cardiaci, diabetici, hipertensivi etc!
12/03 Fiesta 1.3 60CP // BMW E46 320d Touring 2005 // Focus hatchback 1.8tdci 2007
vicster
Gold Member

Maşina: FOCUS 2007, 1.8tdci, 115cp

Mesajde Chipu » 26 Mar 2009, 10:32

n-a fost chiar de la un metru si erea in fata, ca aproape oprisem sa-l las sa treaca...
si da, nu se face asa ceva, i-am cerut si iertare dupa, dar nu cred ca ma auzit.
s-a intamplat, nu obisnuiesc sa claxonez, daramite mosi...
...standing by
Chipu
Gold Member

Mesajde iulian.chiper » 26 Mar 2009, 10:53

E bine cand totul se termina cu bine. Macar nu ai patit nimic la masina si rar se intampla sa ai noroc de asta.
Acum cateva luni mergeam intre Tg Secuiesc si Brasov. Aveam 100-110km/ora. Prin fata mea a trecut un caine, iar cand a ajuns pe banda din sens opus, s-a intors pe banda pe care mergeam eu (ori uitase ceva, ori a fost kamikaze :)) ). Nu venea o alta masina din sens opus sa-l sperie, nimic, pur si simplu si-a schimbat directia la 180°. Bineinteles ca nu l-am putut evita, dar nici nu m-am straduit prea mult (multi au patit-o -au iesit in decor sau au intrat in alte masini din cauza asta). Rezultatul: bara inferioara fata sparta, carenaj dreapta fata spart, scut motor rupt, baia de ulei sparta :( + caine mort :D ).
O alta intamplare : mergeam cu cineva cu un camion de 7.5 T , a calcat un caine, l-a prins exact pe picioarele din spate, le-a strivit-lipit de asfalt, iar cainele s-a "rupt" in doua, pe picioarele din fata a reusit sa se taraie pana in sant :( . Urlete groaznice de si-acum ma iau fiorii.
Asa ca, ATENTIE LA CAINI!
iulian.chiper
Incepator

Maşina: S-Max, 7 locuri, 140CP

Mesajde KomandantuR » 26 Mar 2009, 11:06

Mai putine amanunte macabre va rog. :-&
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde shine » 26 Mar 2009, 11:55

fratilor, mancam si eu aici...

$1 scrie:$2elicitari pentru atitudinea fata de mos..

Referiror la caine, probabil ca a mai fost luat si de altii si mai mult ai trecut peste el si nu l-al luat in spoiler.
La 180 si un iepure sa iei si iti rupe bara.

Eu am luat cu aceeasi viteza o cutie de carton goala dar maricica si rezultatul a fost ASTA.
Nici eu nu m-am oprit sa vad ce si cum, doar dupa vreo 15km cand am mai incetinit si am auzit ca se taraie ceva pe jos. Era farul de ceata, care ramasese agatat in fir si la viteza mica atingea asfaltul.

esti sigur ca nu era un caine in cutia aia??? ca la cum arata masina...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde catalin1972 » 26 Mar 2009, 12:12

$1 scrie:$2ri uitase ceva, ori a fost kamikaze :)) !

Era emo ! =)) =))
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Extremero » 26 Mar 2009, 12:36

$1 scrie:$2...)
esti sigur ca nu era un caine in cutia aia??? ca la cum arata masina...

Sigur era goala. Pt ca:
- daca te uiti cu atentie la cum e spart plasticul, se vede ca unde avea intaritura in spate a ramas intacta bara.
- nu am simtit sa fi trecut peste nimic dupa ce am lovit cutia. Cand calci un animal se simte daca treci si cu rotile peste el.
- imediat dupa impact, am incercat stropitorile de la faruri, sa vad daca merg (sunt foarte sensibile la asa ceva). Functionau, aca ca nu m-am mai oprit sa vad daca a patit ceva bara.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008| Jeep Cherokee [KJ] | 2.8 CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
Extremero
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 26 Mar 2009, 14:04

eu ma gandesc sa pun in titlu : atentie - povesti horror. :-&
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Înapoi la Discutii libere/forum