injectoarele le-am luat din germania si au fost 98E bucatasi sunt RC.... axele cu came au fost schimbate de proprietarul de dinaintea mea a masinii, tot de prin germania le-a luat iar admisia din germania a fost kit pt ford cu 100 E.
Eu am cautat peste tot in Cluju asta si nimic. Nici nu mai stiu pe unde sa mai caut. A mers pe la firme de electronice, firme care se ocupa cu leduri si nimic, le zic de tub luminos si se uita la mine lung.
MaÅŸina: Ford Focus 1.6 16V, 2008, Trend Collection
Re: Ford Fiesta 1.6 16v
30 Ian 2009, 11:37
Salut,
Arata binisor masina, dar parerea mea este sa scapi cat mai repede de prizele alea de aer de pe aripile fata, si poate nu mai pui inca vreo 2 culori pe ea, ca arata ca sorcova. Numai bine
muzica... cuti fibra calculate si iar calculate si izolate si tot ce trebuie 140db+ , nu le-am mai vopsit ca mi-a fost frica ca poate de la vibratii se creapa chitul, asa ca le-am imbracat in piele.
ca si concept e misto, dar trebuia totusi sa finisezi cutiile si sa le vopsesti ca nu sarea chitul. am vazut muulte cuti de fibra vopsite si nu aveau nici o treaba. oricum spor la treaba, vad ca bagi din greu .
eu majoritatea cutiilor din fibra care le-am vazut au crapap la imbinari, si ... decat sa risc,... mai bine le-am imbracat, asa mai amortizeaza si din vibratzii
am cautat si eu pe net si Kesul pe numele lui adevarat Paul Neaga a murit in urma unui accident de circulatie ... conducea o ALFA 156 ... Odihneste-te in pace omule ...