Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

30 Noi 2006, 14:54

pentru [p.a.c]: cum e "ice pack 6 : radio cd sony"? are cumva probleme la receptia posturilor radio? am auzit ceva zvonuri despre acest lucru si sunt curios.

30 Noi 2006, 21:06

din pacate trebuie sa confirm acest lucru : receptia posturilor radio e foarte proasta , in sensul ca se intrerupe constant pt cateva milisecunde.... insa nu la toate posturile! la urmatoarea revizie o sa ridic problema , sa vad ce masuri se vor lua !
@oldcar , ms pt aprecieri ! acum m-am linistit ! :icon_razz:

30 Noi 2006, 21:19

lukka , cred ca ai creat o fiara a soselelor ! sunt sigur ca o sa dai fum multor infatuati cu bmw-uri si mertzane ! felicitari pt creatie , si asteptam sa o vedem la treaba , chiar daca nu face parte din familia ford ! :icon_razz:
avand in vedere ca lucrezi la colina , cred ca poti sa imi raspunzi la urmatoarea intrebare : pot sa imi pun blow off valve fara ca asta sa afecteze garantia ? adica sa montez asa ceva chiar la voi ! ....si daca are vreo influenta, pozitiva sau negativa, asupra motorului aceasta modificare ....

30 Noi 2006, 21:40

$1 scrie:$2in pacate trebuie sa confirm acest lucru : receptia posturilor radio e foarte proasta , in sensul ca se intrerupe constant pt cateva milisecunde.... insa nu la toate posturile! la urmatoarea revizie o sa ridic problema , sa vad ce masuri se vor lua !
@oldcar , ms pt aprecieri ! acum m-am linistit ! :icon_razz:

:icon_sad: Nu vreau sa te dezamagesc - dar nu stiu daca vei putea sa rezolvi mare lucru. Eu cand am facut comanda si am ales aceasta optionala mi-au spus de aceasta problema si ca nu mi-ar recomanda decat daca sunt fun mp3. Eu am avut si pe masina anterioara mp3 player sony xplode si ascultam in majoritatea timpului mp3-uri; asa ca am trecut cu vederea, dar totusi speram sa se fi inselat ei.
Daca gasesti o rezolvare pliz let me know!

numai bine.

05 Dec 2006, 09:36

problema e ca , atunci cand am luat masina , nu a pomenit nimeni de vreo problema in ceea ce priveste receptia posturilor radio... dar sincer sa fiu si eu in majoritatea timpului ascult mp3-uri...
*lukka , astept raspunsul tau la problema enuntzata putzin mai sus....

05 Dec 2006, 18:41

$1 scrie:$2ukka , cred ca ai creat o fiara a soselelor ! sunt sigur ca o sa dai fum multor infatuati cu bmw-uri si mertzane ! felicitari pt creatie , si asteptam sa o vedem la treaba , chiar daca nu face parte din familia ford ! :icon_razz:
avand in vedere ca lucrezi la colina , cred ca poti sa imi raspunzi la urmatoarea intrebare : pot sa imi pun blow off valve fara ca asta sa afecteze garantia ? adica sa montez asa ceva chiar la voi ! ....si daca are vreo influenta, pozitiva sau negativa, asupra motorului aceasta modificare ....

Se poate monta n-ai dc sa pierzi garantzia
influentze ...decat benefice in primul rand elimina LAG-ul

05 Dec 2006, 21:48

@p.a.c. de unde si cum faci rost de blow-off? Eu am tot cautat pentru diesel si nu am gasit nimic.

05 Dec 2006, 21:57

$1 scrie:$2p.a.c. de unde si cum faci rost de blow-off? Eu am tot cautat pentru diesel si nu am gasit nimic.

http://www.ultratuning.com/fr/index.php

pe aici gasisem ceva

05 Dec 2006, 22:29

Am vazut odata un topic pe forumul 4tuning. Era un nene care vindea bov-uri, parea sa stie ce vinde. Cauta pe acolo

Ete ca am gasit http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=26343
sper sa iti fie de folos

05 Dec 2006, 22:43

Scuzati-mi nestiinta, ce inseamna blow-off si la ce foloseste ?

Multumesc

05 Dec 2006, 22:59

Cauta pe google

...

08 Dec 2006, 17:31

misto masina
Răspunde