Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

line in sau AUX LA CASETOFON

18 Dec 2008, 11:38

salut,are cineva idee cat costa sa iti montezi o mufa de line in la 6000CD??cat dureaza si unde se paote monta fara sa pierzi garantia ,in afara de serviceurile ford unde trebuie sa astepti mult ca sa te programeze.mersi

Re: line in sau AUX LA CASETOFON

18 Dec 2008, 13:22

Daca ai buton de AUX pe unitatea audio, kitul de instalare se poate cumpara de la Forcar.

18 Dec 2008, 14:14

....si daca masina este echipata cu sistem 4500....care nu are buton de aux,....dar in torpedou,exista un loc prevazut cu un capac pe care scrie AUX.....???.....ce se poate face???...
....oare trebuie demontata unitatea audio,pentru a i se aplica o mufa+fir+alta mufa iesire..???

18 Dec 2008, 18:30

daca nu are buton de aux, nu cred ca poti sa faci ceva in sensul asta decit sa schimbi unitatea. Locul in torpedou este pentru ca matritele sunt identice si pentru masinile CU, si pentru masinile FARA.

18 Dec 2008, 18:44

intrebam,pentru ca unitatea,in spate are un loc special pentru o mufa aux.....si eram curios daca gasesc acest cablu propriu zis cu cele doua mufe atasate.... ;)

18 Dec 2008, 19:18

Roaga pe cineva care are Microcat instalat sa caute daca exista un astfel de cablu.
Cat despre 6000CD, am luat cablul de AUX - e vreo 70 de RON - si merge excelent. Atentie! Nu merge pe unitatile 6000CD care au buton CDDJ in loc de AUX.

Cat despre pierderea garantiei... cred ca o cam pierzi daca mergi in alta parte decat la un service agreat Ford.

18 Dec 2008, 19:49

am Microcat instalat.....nu se specifica cablu.....in schimb arata mufa din torpedou.... ;) .....iar de garantie nu mai poate fi vorba...dupa cum se vede in semnatura....
per ansamblu,eu cred ca se poate.....daca radio/cd-ul vine in spate cu loc pt mufa..... :|
o sa vb cu cineva de la forcar....fac o intrebare....

18 Dec 2008, 19:54

revin....am sapat mai adanc....si am gasit in Microcat......deci exista si separat.. #:-S

18 Dec 2008, 21:40

...am sapat mai adanc....si cu ajutorul lui "danielardelian2" am reusit sa urc aceasta poza,mai exemplificatoare....

09 Mar 2009, 21:12

aveti idee cat costa de montat asa ceva in service? ma gandeam sa ma duc la colina sau romcar..ca sa nu pierd garantia.
la forcar am intrebat si kitul respectiv ar costa 90ron.

10 Mar 2009, 21:39

daca nu esti antitehnic ti-o poti monta singur. Nu trebuie decat sa scoti playerul din bord, sa conectezi mufa in spate si apoi pe bord. M-am exprimat destul de simplist dar chiar nu este greu. Bafta!

19 Mar 2009, 18:10

pe unde e cel mai usor sa scoti cablul? casetofonul din cate am vazut e destul de etans, nu cred ca as putea sa o scot printr-o fanta de-a lui..

19 Mar 2009, 18:25

salut. pai o scoti prin torpedou. dar vezi ca mufa aia nu merge decat la magazia de cd. pentru a pune un mp3 player sau orice alt player extern tre sa iei o alta mufa adaptoare, care de obicei e cam scumpa. acuma depinde si de modelul "casetofonului"

21 Mar 2009, 14:38

pai am ala 6000 CD care are si buton de Aux...pai si de ce n-ar vinde la forcar kitul complet? adica cred ca majoritatea lumii pt asta l-ar lua, nu pt magazia de cduri..in fine...si ai idee mufa aia tot la forcar o gasesc?

08 Apr 2009, 09:37

Se poate scoate mufa si sub player, intr-un buton de langa cel de dezaburire?
A incercat cineva? Cred ca e mai practic decat in torpedou.

08 Apr 2009, 10:12

Eu am deja in torpedo o mufa pe care scrie AUX IN, asta sa fie oare ?

08 Apr 2009, 11:12

Am luat o magazie sh si la cablul de legatura dintre magazie si casetofon am cele doua mufe din imagine. Imi trebuie o adaptare pentru mufa albastru/verde...sau eventual un cablu cu mufe precum cea neagra la ambele capete. Ce ziceti? Exista vreo adaptare?
Fişiere ataşate
Imagine(276).jpg

09 Apr 2009, 11:23

...revin...
am dat comanda....si am primit asa ceva.....
nu cred ca se potriveste....eu ma asteptam la altceva.... :(

14 Apr 2009, 10:43

are cineva o schema de alimentare sau schema cu firele de la mufa unui casetofon de fiesta ford 2500??

O zi cat mai buna si PASte Fericiti Tuturor! =D>

24 Apr 2009, 01:18

am reusit cu aux...am cumparat cablul de la forcar:pret 90 de lei...si pana la urma am decis sa-l montez la o firma ca sa nu mai stau eu sa bajbai...am sunat la romcar si mi-au recomandat o firma care e tot p-acolo se numeste 8 volti sau ceva de genul. A durat 20 de min montarea si 50 de lei.
Se aude super ok, eu folosesc un evolio e 205 pe post de mp3 player...si asa am si gps si mp3-player pe ac device.
Singura problema..se aude un bazait daca il pun la incarcat in masina, in timp ce asc muzica la el....asa ca il incarc in casa...
Răspunde