Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cine se ocupa cu asa ceva ?

09 Apr 2009, 09:36

Am un set de 4 jante, pe 15, 6J, 5x108, parca, nu sunt sigur, oricum sunt originale, din fabrica, pe Fordul din semnatura. Este modelul cu spite, in nr.de 9 si pe doua dintre ele s-a cam dus vopseaua. De la spuma din spalatorii cred s-au de la drumurile noastre idioate.
As dori sa le dau l-a schimb pentru altele noi, s-au sh. dar fara probleme si eventual sa dau o diferenta. Cine este interesat va rog sa- mi raspunda, sau daca stiti pe cineva care se ocupa cu asta. Sunt din Iasi si nu reusesc sa gasesc pe cineva care sa le revopseasca . Multumesc !

Re: Cine se ocupa cu asa ceva ?

09 Apr 2009, 13:03

pai dc vrei sa le vinzi pune nishte poze cu ele si un pret cu care vrei sa le dai ,ca altfel nu o sa se anunte nimeni

Re: Cine se ocupa cu asa ceva ?

09 Apr 2009, 20:28

pai tocmai asta-i problema, ca nu sa le vand este intentia mea, pt.ca nu am altele de rezerva. Eu as vrea sa le dau cuiva care se ocupa cu astfel de tranzactii, la schimb, intelegi, adica sa le dau pe astea, pe care le am acum, fiindca au vopseaua partial dusa si sa mai dau o diferenta de pret pentru unele noi, sau sh.dar sa nu fie cu probleme.
Deci sa nu se inteleaga ca janatele au altceva, doar vopseaua e problema si doar pe doua mai pronuntat. Dar as dori sa rezolv cumva aceasta problema. Stie cineva in Iasi pe cineva care vopseste profesionist jante aliaj.Un pret ?
Subiect închis