de patuiag » 04 Ian 2007, 11:29
$1 scrie:$2u cred ca era mai bine sa ne referim la echipe de afara. Cel putin asa evitam cine stie ce scandaluri.
Spun si eu ca tin cu FC Arges din patriotism local si pentru ca acum cativa ani buni mai mergeam pe stadion la meci.
Dintre echipele care nu se lupta pentru evitarea retrogradarii nu conteaza cu cine tin. Oricum nu am fost la nici un meci de-al lor, desi am stat multe zile suparat la unele nereusite si am dat zeci de ture de oras de bucurie atunci cand aveau reusite.
Pot spune ca cel mai mult tin cu nationala pentru care am plans de multe ori: barajul cu Slovenia, 2-2 in Danemarca si multe altele...
Din afara:
ANGLIA: 1. Liverpool 2. Manchester United
SPANIA: 1. Real Madrid 2. Valencia
ITALIA: 1. Juventus 2. AS Roma
GERMANIA: NIMENI!!!
In Champions League: Real Madrid (am tinut pumnii si Stelei ca avem nevoie de puncte la coeficientul de tara)
d
Oare de ce nu stiim sa ne purtam civilizat si sa tinem cu echipa preferata fara a isca scandal?Trebuie sa respectam dreptul fiecaruia de a tine cu echipa lui preferata fara a ne jigni. A ca ne putem contrazice nu este nici o problema dar intr-un mod civilizat si cu argumente.Apropo eu sunt fan Craiova dar momentan tac. Las pe altii sa comenteze. Adica fanii lui Steaua,Dinamo Rapid ,etc.
Focus TDDI Turnier Ghia 1,8,90 cai,2002. WFONXXGCDN2L14771
Fiesta 1,4 benzina 2006.
De bun simt toata lumea are nevoie.Putini il au si fiecare crede ca il are.