Vanzare

o vand.... vreau una mai noua

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

o vand.... vreau una mai noua

Mesajde danutzn » 11 Dec 2006, 02:02

daca e...de ce nu...o masina mai noua oricand :)

Vand Ford Focus Turnier 1,8L TDDI, 2001
Clasicele dotari... A/C, ABS, servo directie/frana, geamuri atermice, geamuri electrice fata, oglinzi manuale, de vreo doua luni facut schimbul de uleiuri peste tot, filtre, etc. Are in bord vreo 165. si ce km, nu pot sa va spun daca a fost sau nu masluit kilometraju, dar inclin sa cred ca nu...
pret de inceput 7600 euro, nu se negociaza nika (am cerut mai putin decat face tocmai pentru a nu negocia).
Ford Focus Wagon 1,8L TDDI, 90CP, 2001
danutzn
Incepator

Maşina: Ford

Re: o vand.... vreau una mai noua

Mesajde bud » 12 Dec 2006, 00:07

$1 scrie:$2aca e...de ce nu...o masina mai noua oricand :)

Vand Ford Focus Turnier 1,8L TDDI, 2001
Clasicele dotari... A/C, ABS, servo directie/frana, geamuri atermice, geamuri electrice fata, oglinzi manuale, de vreo doua luni facut schimbul de uleiuri peste tot, filtre, etc. Are in bord vreo 165. si ce km, nu pot sa va spun daca a fost sau nu masluit kilometraju, dar inclin sa cred ca nu...
pret de inceput 7600 euro, nu se negociaza nika (am cerut mai putin decat face tocmai pentru a nu negocia).

Cum vine asta : pret de inceput XX, dar nu se negociaza nimic??
2001 Focus Tournier 1.8 Tddi
bud
Ford Freak

Maşina: 2001 Focus Tournier 1.8 Tddi

Înapoi la Vanzare