N-am mai scris de anul trecut pe aici
Fusionica a ajuns la 73000 de km si are aproape doi ani de cand il calaresc, probleme prea mari nu au fost, mi s-a schimbat pe garantie lampa centrala de stop(aia de pe hayon), cureaua de agregate care a murit acum doua saptamani, mi s-au rupt doua urechi de prindere de la grila fata (cea cu sigla) si cam atit ...
In ianuarie am fost la revizia de 60000 km, pe linga ulei si filtre mi-au schimbat si placutele de frana si astfel costul reviziei a ajuns la vreo 1300 ron

, ata ete, de acum nu mai am ce face ... peste doua saptamani tre sa merg la cea de 75000 km.
Greierasi nu mai am deloc, e liniste in masina, toate beculete merg, totul functioneaza ca in prima zi, manierul de la sofer l-am belit de vopseaua aia cauciucata ca se cojise destul de aiurea si ...
Am schimbat si becurile de la faruri, s-a ars intai pe dreapta, am schimbat apoi a murit si pe stanga si am luat un set de Philips NightVision, acum parca e un pic mai multa lumina si un pic mai alba...sper sa ma tina macar un an...
Si mai am de schimbat proiectorul stang, de juma de an spun ca il schimb, sta frumos in dulap si asteapta...
Intre timp s-a mai indoit o janta

,am reusit sa o indrept dar tre sa-mi cumpar doua noi sa le pun pe fata ca nah ...
Pun si niste foto, unele mai vechi altele mai recente

Ultima oară modificat de
Carabusu` pe 21 Apr 2009, 12:51, modificat 1 dată în total.