Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Adaptor bluetooth pentru CD 6000 ??

12 Dec 2006, 15:12

Exista asa ceva? Am vazut ca la modelele mai noi ar fi asa ceva (exista in meniu). Se poate monta asa ceva daca exista si la cd 6000? Mentionez ca nu vreau un simplu car kit, as vrea un adaptor care sa-mi permita sa ma conectez la cd si ca telefon si pentru mp3-uri.

03 Ian 2007, 01:18

nu cred ca un casetofon poate fi "upgradat" in felul in care vrei tu...singura sansa este sa cumperi altul din pacate (din cate stiu eu)
ca sa poti asculta muzica prin bluetooth , atat telefonul cat si hu trebuie sa suporte cel putin profilul bluetooth A2DP (care iti permite emiterea sunetului stereo din playerul telefonului) si optim profilul AVRCP (care iti permite play-pause/next-prev track/volume up-down doar din casetofon, fara sa atingi telefonul)
sa te asiguri ca telefonul tau este compatibil macar cu primul profil.

Re: Adaptor bluetooth pentru CD 6000 ??

31 Dec 2008, 13:36

salut,
si pe mine ma intereseaza foarte mult problema asta.
am CD 6000 din ala rotunjit (ff2 facelift), nu casetofon, care dispune de cele doua taste (acceptare si respingere convorbire) si cred ca imi lipseste modului bluetooth prin care sa pot activa functiile de telefon.
exista cumva posibilitatea de a achizitiona un astfel de modul? parca nu mi-as cumpara carkit care sa nu poate fi conectat la interfata CD playerului-ului

Re: Adaptor bluetooth pentru CD 6000 ??

31 Dec 2008, 13:47

aici am postat eu mai demult solutia: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... a&start=20

fa-ti cont pe acele forumuri si o sa gasesti acolo tutorial cu poze. cam scump totusi... pune-ti un parrot iesi la sfert de pret. si eu eram interesat sa imi pun dar cand am vazut pretul... daca unitatea nu are optiunea "bluetooth" in meniu atunci el se poate resofta la orice dealer ford. scrie tot pe acele forumuri...
Răspunde