Re: cum dau de Laur?
Nu ar trebui de-stick-uit topicul asta? Deja se inmultira problemele cu Laur. Seful meu a vrut sa isi faca Mondeo la el, dar l-a tinut o saptamana si nu facuse nimic, dar masina a fost plimbata prin oras. PLus ca a inlocuit de capul lui o piesa (nu mai stiu care), iar dupa vreo luna l-a sunat sa-i spuna: "Domnu' Ciprian, am pus eu la dvs o piesa ca am vrut sa vad daca merge, dar acu-mi trebuie inapoi. Mi-o dati?". Bineinteles ca pe seful meu l-a pufnit rasul si i-a inchis telefonul.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-

adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000

Cred ca de acum incolo trebuie sa fim mai atenti atunci cind facem reclama la ceva si nu suntem siguri ca cea ce spunem este si adevarat findca iata ce se poate intimpla
Si inca ceva, auziti, un "meserias" care vorbeste in limbaj tehnic si nu se face absolut deloc inteles, face pe interesantul, si nu inseamna ca e bun...