de VIPER » 28 Apr 2009, 19:36
Oameni buni, nimic nu se face in graba. Daca va grabiti, nu va tin sa plecati odata cu mine, Doamne-fereste, nu am nici puterea nici dorinta sa fortez pe cineva sa faca ceva impotriva vointei sale! Am facut apel la cei ce vor sa tragem niste cadre faine, sa plecam impreuna in mod organizat, cu calm si rabdare. Atentie, "niste" inseamna foarte multe, nu 5 minute! Pentru 10 minute de film finalizat se pot trage si 3-4 ore de film. Chiar mai mult. Asta pentru ca vrem sa iasa ceva profesionist, in genul filmului de la Wagenwerks, nu o filmare banala facuta cu camera pe geamul masinii. Depind de cei 2 oameni pentru ca ei vor duce greul acestui drum, nu noi. Ei vor trage tare sa ne filmeze cand venim in coloana spre ei, ei vor face depasiri sa ne filmeze in mers, etc etc. Si asta va fi foarte greu in conditiile de trafic pe care le vom intalni (pe DN1 ar fi fost practic imposibil sau mult prea riscant).
Am vorbit asa cum am promis, incercam un ora 9 la km 49 la OMV. Asta si pentru ca unii dintre noi nu mai avem de mult 20 de ani si o noapte nedormita inseamna oboseala enorma pe drum si la revedere party la sosire... Ganditi-va si la noi, astia mai in varsta.
Inca o data, cine crede ca nu poate merge in ritm mai lent, nu este obligat sa o faca, Doamne-fereste...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017