Aşa, pe scurt:
- când am intrat pe site, am avut impresia de template gratuit de XNet, datorită combinaţiei de culori;
- site-ul se mişcă foarte greu (Romtelecom) şi îmi ţine procesorul sus - not good;
- nu prea înţeleg de ce l-aţi aliniat la stânga, dădea mai bine centrat, dar asta e de preferinţe personale;
- la listarea produselor scoateţi backgroundul gri de la poze, arată amator;
- site-ul merge foarte greu;
- prea multe boxuri - eventual, includeţi numele produsului în acelaşi box cu poza şi subţiaţi bordura;
- sigla îmi sugerează un om care se împiedică şi cade

not good at all;
- nu înţeleg care este rostul siglelor din dreapta, tentaţia este să dai click pe siglă şi te aştepţi să vezi produsele lor;
- am spus că merge foarte greu?
- căutarea nu e eficientă - am căutat "pixuri" şi mi s-a returnat un singur rezultat, deşi sunt listate 41 de produse;
- iepuraşi în header? atunci trebuie şi Moş Crăciun

- scoateţi de la servicii referirea la celălalt site, care nu e gata (sincer, nu-i văd rostul oricum, doar eventual ca site "corporate");
- eu aş pune şi preţurile şi am văzut că majoritatea site-urilor similare o fac, aşa veţi scuti o grămadă de timp răspunzând la telefon sau trimiţând emailuri şi, în proporţie de 90%, când vă va suna cineva o va face pentru a comanda;
- puneţi detaliile produsului chiar din ecranul principal, fiindcă oricum nu sunt prea multe şi loc este berechet; chiar e un click în plus; dacă erau descrieri importante se justifica, dar pentru LxLxH şi "sună-mă, restul îl fac eu...";
- a, şi încă ceva, merge foarte greu.
Referitor la produse. Nu le ştiu calitatea, deci nu mă pronunţ, dar este exact aceeaşi combinaţie pe care o găseşti pe alte 20 de site-uri. Cum pe majoritatea am şi preţuri, pe voi v-aş deranja doar în cazul în care mi-ar place ceva în mod cu totul şi cu totul deosebit. Ceea ce rar este cazul, fiindcă sunt chestii pe care nu le cumperi pentru tine, ci pentru alţii şi în primul rând contează preţul.