Mai scriu si eu pe aici...
Am fost acum o luna la revizia de 45000,nimic special,m-au anuntat ca trebe schimbat rulmentul pe dreapta spate si semeringul de la cutie pe dreapta(ei au schimbat rulmentul intermediar la 30000 da semeringul ba).M-a costat undeva pe la 750 ron,schimbat de filtre si ulei,le-am spus de portiere si m-au ascultat de s-au rupt,intr-un sfarsit au regat-o ei intr-un fel de freca bandoul in portiera fata cand voiam sa o deschid
Acum doua saptamani,inainte sa plec la Curtea de Arges am fost sa-mi schimbe rulmentul si semeringul,a durat cam multisor da ce putem sa facem...asteptam...Le-am spus iar de portiere si de un bec din bord de la controlul aerului care nu arde si tanti aia de la receptie nu-mi trece nik pe fisa.
Scot frumosii masina afara si-mi baga repede hartiile sub nas la semnat dar inainte m-am dus la masina si m-am infuriat ingrozitor,la portiera nu se umblase iar becul nu era schimbat.
Il chem pe inginer,ii arat si el imi spune ca pe fisa nu scria nimic de reglat portiera si becul ars si ... Am inceput sa fac urat si i-am spus ca daca nu se rezolva il sun pe director si rezolvam noi imediat.
L-a chemat pe cel de la tinichigerie sa se uite la portiera si baga masina inapoi in service,cand o scoate,portiera era asezata bine jos da sus era o distanta intre portiera si caroserie de...le-am aratat si le-am spus sa o faca cum era de cand am luat-o
Cu becul din bord nu s-a rezolvat pe motiv ca trebe dat jos bordul...VRAJEALA...daca trebe dat bordul jos pt.un amarat de bec eu ma impusc,se dadea jos numa masca de pe centru si gata da...deh..comoditate si pt lucrarea asta care cica nu-i acoperita de garantie trebuie sa platesc cam 30 de euro ora de service

.
Faza e ca dupa ce am trecut ieri peste un hop in oras,becul s-a aprins,deci e un contact prost.
Alte probleme n-am avut,motorul merge foarte bine,nu mai sunt greierasi dar cei de la Neco Bacau mi-au lasat un gust amar.