Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
30 Apr 2009, 19:05
Salutari! Ma gandesc sa merg la raliul Greciei si sunt putin in dilema in a alege intre avion si masina. De agentiile de turism m-am cam saturat si oricum, la final, pretul este mai mare cu agentia. Ca sa nu mai vorbim de avantajul de a avea o masina la dispozitie, comparativ cu a inchiria una. Pentru varianta avion, am tot cautat si cred ca varianta cea mai avantajoasa este cu Tarom, Bucuresti-Atena 150 euro de persoana, dus-intors, dupa care se ia un tren pana in Corint (vreo 6 euro dupa cate am aflat pe net) si apoi nu mai stiu cum se ajunge la Loutraki, HQ al raliului, dar ma gandesc ca un taxi sau autobuz tot se gaseste. A doua varianta ar fi cu masina si as prefera asta. Am instalat Autoroute 2007 si se da o distanta de vreo 1400 km pana acolo. Daca mai sunteti amatori de raliu, care vreti sa veniti, poate ca ar fi bine sa mai merg cu cineva. Mai ales ca am auzit ca in Bulgaria este cam nasoala semnalizarea. Ca sa nu mai vorbim de limba lor, pe care nu o inteleg.
Ca sa va dau si un exemplu dragut: anul trecut am fost la raliul Turciei si pentru a ajunge la traseele de concurs am inchiriat o bicicleta. 30 de euro pe zi!!! Si drumul a fost numai urcus. Am pedalat tot la deal si pe 40 de grade, dar a fost fain pana la urma.
03 Mai 2009, 13:56
Nu se inscrie nimeni pt o vacanta in zona Corint - Loutraki? Vreau sa zic ca la mers cu masini separate, asa ca sa nu fiu singur si viceversa.
03 Mai 2009, 15:23
As mai avea rugamintea sa primesc niste sfaturi referitoare la ruta. Este mai avantajos pe la sarbi si macedoneni sau pe la bulgari? Ma refer la starea drumurilor, costuri, pericole (macar Bulgaria este in UE) si timpul parcurs. Mersi.
12 Mai 2009, 19:56
Cu ruta m-am lamurit eu singur, mai ales pe google earth care este foarte misto. Am sa plec in Grecia din Alba Iulia pe data de 5 sau 6 iunie, cu destinatia Corint. Daca se mai inscrie cineva, m-as bucura sa mai merg cu cineva.
21 Iun 2009, 14:46
Am venit de cateva zile din Grecia, unde a fost foarte fain, inclusiv la raliu. Pacat ca a iesit Loeb din prima proba a zilei 2 (s-a dat serios peste cap) asa ca ceilalti concurenti au lasat-o mai moale. Vezi cateva poze de la raliu in galerie.
25 Aug 2009, 17:53
Rog stergerea topicului din lipsa de interes.
26 Aug 2009, 07:55
nu e lipsa de interes, e criza

sunt fan raliuri dar cam slabe sanse sa ajung prea curand la o etapa de WRC
26 Aug 2009, 12:01
Se inchide si se muta la Arhiva.