de paulica » 06 Mai 2009, 11:54
Fratilor, eu inainte de Ford am avut o SN. Ca multi altii care au plecat de la Dacie.
Si fiind membru la un alt club, (stiti voi care) pot sa va spun ca, acum 3 ani parca, a fost un urlet monstru, aducea baietii din HU o varianta mai ieftina. Adevarat, avea spoilerele negre, dar avea A/C, si iesea mai jos ca Ambiance sau ma rog care era cea mai ieftina. Nu mai tin minte daca era faza cu returnarea de TVA, parca da, dar stiu ca a iesit si Stroe pe post si zicea: "....cumparati din România.....".
Binenteles ca cine a putut si a vrut l-a durut in dos de ce zicea SIR Stroe.
Sa va mai zic, am 2 colegi de serviciu, amândoi au Megane. Unuia ii ploua in masina, si i-au schimbat parbrizul si i-au mai facut nu stiu ce, celalat n-are nici o treaba.
Va mai zic, un cunoscut a vândut Mondeo, MkI parca, (rusine lui) si si-a tras Logan nou, cel mai scump model p-atunci, alb. Ghiciti ce? Eterna problema, rugina, mai ales pe sub culisele de la geamuri. Urlete, scandaluri, procese, revopsire integrala pe garantie, re-revopsire integrala pe garantie, (ca i-am dat eu ceva echivalent unui TSB) si a vazut ca nu au respectat nu stiu ce pasi. In final vândut Logan cumparat Lancer modelul nou 1,5 benzina.
Deci cum a zis colegul Todhiere: raport calitate/pret slab.