Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

19 Noi 2006, 19:08

:icon_biggrin: Aha... gata, imi aduc aminte! Eu deja am stricat o roata, la primavara o sa vin la voi sa iau alta, momentam merg pe table de 16" :angry9:

19 Noi 2006, 19:34

$1 scrie:$2icon_biggrin: Aha... gata, imi aduc aminte! Eu deja am stricat o roata, la primavara o sa vin la voi sa iau alta, momentam merg pe table de 16" :angry9:

da stiu.... mi-a spus Cristi saptamana trecuta PACAT.....

19 Noi 2006, 19:57

Pacat de Allianz ca ma are ca si client... :)

20 Noi 2006, 08:47

$1 scrie:$2e ce toata lumea se repede la folie??? Suspensia trebuie coborata.

pai tu ai masina neagra..jantele tale vin perfect!la o masina argintie ar da mai bine cu geamurile negre(macar putin) cu suspensia coborata o sa vina si mai bine!!cu cat coboara, si care e costul?

20 Noi 2006, 12:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e ce toata lumea se repede la folie??? Suspensia trebuie coborata.

pai tu ai masina neagra..jantele tale vin perfect!la o masina argintie ar da mai bine cu geamurile negre(macar putin) cu suspensia coborata o sa vina si mai bine!!cu cat coboara, si care e costul?

30 fatza....35 spatele asta in cazul in care nu-mi aduc si amortizoare(ramane de vazut),iar ca pretz...... :icon_biggrin:

20 Noi 2006, 18:38

Un kit gata facut
http://www.carcept.com/stylingkit/fordmondeo.htm

20 Noi 2006, 22:11

@Lukka, masina arata super si ala e modelul de jante pe care vreau sa mi-l pun si eu :icon_biggrin: . Zi-mi, te rog, ce latime au gumele de pe jante, ce latime au jantele si cam la ce pret e un kit de coborat masina.

20 Noi 2006, 22:25

Sper sa nu fiu insistent. Dar am o grila superba si niste pleoape mortale de mondeo :P. Detalii in topicul meu sau PM.

20 Noi 2006, 23:04

$1 scrie:$2Lukka, masina arata super si ala e modelul de jante pe care vreau sa mi-l pun si eu :icon_biggrin: . Zi-mi, te rog, ce latime au gumele de pe jante, ce latime au jantele si cam la ce pret e un kit de coborat masina.

n-au fost comandate decat 6 seturi....3 s-au dat din cate stiu
gumele sunt marangoni mythos 215/45/17
Wolfrace Hustle 7x17-5x108
sincer pretzurile nu tzi le pot spune nu sunt eu la vanzari...(si nici pretzul cu care le-am luat eu nu-l pot spune.. :icon_biggrin: ) , dar daca esti chiar interesat vino la Colina ...cu sigurantza nu pleci cu mana goala :icon_biggrin: sau 0724554164 Cristi el se ocupa cu vanzarile si tot ce tzine de tuning

20 Noi 2006, 23:08

$1 scrie:$2n kit gata facut
http://www.carcept.com/stylingkit/fordmondeo.htm

am coji (bari) de ST...mai trebe si timp sa le arunc pe ea :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

21 Noi 2006, 11:42

@Lukka oricum nu iau jantele de la Colina, deci nu e problema ca s-au comandat doar 6 seturi :icon_biggrin: Vrea sa te mai intreb daca pe jantele astea nu merg si cauciucuri de 225/45/17. Despre Marangoni nu stiu ce sa zic, parca nu imi prea inspira incredere, dar fiind noi presupun ca sunt bune....

21 Noi 2006, 21:18

$1 scrie:$2Lukka oricum nu iau jantele de la Colina, deci nu e problema ca s-au comandat doar 6 seturi :icon_biggrin: Vrea sa te mai intreb daca pe jantele astea nu merg si cauciucuri de 225/45/17. Despre Marangoni nu stiu ce sa zic, parca nu imi prea inspira incredere, dar fiind noi presupun ca sunt bune....

Ai ceva cu noi ? :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Merg cu Marangoni de 2 ani am folosit si Zeta linea si Trio n-am avut nici o problema....
225/45/17-asa am vrut sa pun prima data si nu mi-au placut iesea talonul prea-nafara

21 Noi 2006, 21:52

@Lukka N-am nimic cu voi, chiar mi-am facut revizia la Colina,dar am libertatea de a alege cea mai buna oferta de pe piata, nu :icon_biggrin: ?. Si legat de dimensiuni cred ca , intr-adevar, ar trebui jante de 7,5x17 ca sa merga cauciucuri cu latimea de 225, pacat ca nu sunt astea Hustle decat pe 7 latime :icon_cry:

Apropo, cam la ce pret sunt Zeta Linea pe 215/45/17 ? :icon_cool:

21 Noi 2006, 22:21

$1 scrie:$2Lukka N-am nimic cu voi, chiar mi-am facut revizia la Colina,dar am libertatea de a alege cea mai buna oferta de pe piata, nu :icon_biggrin: ?. Si legat de dimensiuni cred ca , intr-adevar, ar trebui jante de 7,5x17 ca sa merga cauciucuri cu latimea de 225, pacat ca nu sunt astea Hustle decat pe 7 latime :icon_cry:

Apropo, cam la ce pret sunt Zeta Linea pe 215/45/17 ? :icon_cool:

am glumit binentzeles.....problema e ca deocamdata din cate stiu numai Colina a importat modelul asta....sunt iesite in septembrie
In legatura cu pretzurile tzi-am mai spus vb cu Cristi Petre 0724554164 el se ocupa cu vanzarile ...eu sunt mecanic nu cunosc amanunte

21 Noi 2006, 23:19

Ok...Ok...am inteles... :icon_biggrin: o da ii dau un tel in una din zilele astea ca ma intereseaza si arcurile ce coboara masina.

22 Noi 2006, 18:52

Imagine
Imagine
Imagine
cateva care le-am gasit pe net :icon_smile:

09 Dec 2006, 20:14

Frumoase toate 3 cred k o sa ma inspir cate ceva din toate mersi esti un dulce fly23

09 Dec 2006, 20:45

off topic hot ai fost cumva la bacau la intalnirea aia a celor cu masini tunate de acum aprox o luna?

16 Dec 2006, 18:23

ba da am fost cu ea pe acolo cu nk 3 bajeti din bt

30 Dec 2006, 22:01

Ce spuneti de lucrarea asta.las pozele sa vb in locul meu dati-va cu parea rea oameni buni.
Vinilu ala lateral nu va fi pus niciodata iar nr.la bumperul spate va fi tot la locul lui adik sus.

01 Iun 2007, 00:06

S-a vandut masinuta,dar pe forum tot am ramas cine stie poate ca a doua masina de rupt strazile(un sierra).Nu m-a inselat niciodata dar nu era ce imi doream eu.
Răspunde