Solutii pt driblarea noului cod fiscal/deductibilitatea auto
S-a gindit cineva care ar fi solutiile pt pacalirea codului fiscal, astfel incit sa beneficiem in continuare de deducere pt autoturisme?
eu ma gindesc sa aplic una din cele 2 solutii de mai jos:
Fac o conventie scrisa cu tot angajatii prin care ma angajez sa ii trasport cu masina la locul de munca.
Mod edit: Am inlocuit un cuvintel din titlu, sper ca nu se supara nimeni. Se intelege si asa, nu?
eu ma gindesc sa aplic una din cele 2 solutii de mai jos:
$1 scrie:$2) vehiculele destinate exclusiv utilizarii de agenti de vanzari reprezinta vehiculele utilizate in cadrul activitatii unei persoane impozabile de catre angajatii acesteia care se ocupa in principal cu prospectarea pietei, desfasurarea activitatii de merchandising, negocierea conditiilor de vanzare, derularea vanzarii bunurilor, asigurarea de servicii postvanzare si monitorizarea clientilor. Se limiteaza deductibilitatea taxei la cel mult un vehicul utilizat de fiecare agent de vanzari. In aceasta categorie se cuprind si vehiculele de test-drive utilizate de dealerii auto;
sau
f) vehiculele utilizate exclusiv pentru transportul personalului la si de la locul de desfasurare a activitatii reprezinta vehiculele utilizate de angajator pentru transportul angajatilor in scopul desfasurarii activitatii economice la si de la resedinta acestora/locul convenit de comun acord la sediul angajatorului sau la si de la sediul angajatorului la locul in care se desfasoara efectiv activitatea sau la si de la resedinta angajatilor/locul convenit de comun acord la locul de desfasurare a activitatii, atunci cand exista dificultati evidente de a gasi alte mijloace de transport si exista un acord colectiv intre angajator si angajati prin care angajatorul se obliga sa asigure gratuit acest transport;
Fac o conventie scrisa cu tot angajatii prin care ma angajez sa ii trasport cu masina la locul de munca.
Mod edit: Am inlocuit un cuvintel din titlu, sper ca nu se supara nimeni. Se intelege si asa, nu?

-
muzica9 - 1nsane Member
- Maşina: FULL FARA PIELE