ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

minere vopsite...!?

18 Dec 2006, 22:44

salut!
la masina din semnatura am minerele de la usi negre, masina fiind argintie. as vrea sa-mi vopsesc minerele. multa lume mi-a spus ca daca o sa fac asta, vopseaua o sa se curete dupa putin timp. voi stiti ceva despre asta? ati mai facut vreo-unul ce incerc eu sa fac? cunoasteti pe cineva care vopseste mishto? (ieftin si frumos)
daca da....aruncati cu un raspuns in mine. oricum as vrea sa vopsesc si bara din spate. a intrat la semafor un taximetrist adormit in mine si mi-a zgiriat-o. de atunci, de fiecare data se cojeste putin cite putin la spalatorie. so....help me pls!!!

19 Dec 2006, 10:35

Daca e tratat bine plasticul inainte nu se cojeste....

19 Dec 2006, 12:46

Dai cu Plastic Primer mai intii (se gaseste la spray) si apoi dai cu spray la culoare.
Daca nu tratezi plasticul, se cojeste.

La mine sint vopsite din fabrica :), si bandourile laterale ;)

19 Dec 2006, 14:21

multumesc mult, baieti!

tu esti norocos pentru ca le ai vopsite din fabrica. ma gindesc ca fara lac....nu stiu ce luciu au. am un sprei la culoare luat de la policolor. o sa incerc insa pe altceva inainte...sa vad cum iese. va multumesc mult. despre un vopsitor profi, nu stiti?

19 Dec 2006, 14:23

Stiu eu, dar e din Radauti... :)
vb cu oxigenbog....stie el pe cineva...

19 Dec 2006, 14:54

nu man....ma intereseaza ceva prin bucuresti.
Răspunde