Haideți să vă spun eu cum e treaba la OMV ca să fim lămuriți.
Dacă vrei s-o speli tu, băjeții care-ți dau fisele (mai nou nu sunt fise la casa de marcat ci direct la băjeții ăia șpăgari) pun concentrația mai mică de șampon aî poți să fii tu spălător de meserie că tot nu-ți iese curată 100%

Te arzi o dată, băjeții râde de tine și-ți zice "lasă patroane că data viitoare ți-o fac eu lună să moară ce am eu mai scump pe lume = dacia din colț din 89' ".
Uite așa am ajuns să cotizez 5-10 ron șpagă ca să nu-mi zgărie mașina și să aspire cu grijă în interior.
Asta când nu-i scuip în gură că bagă înaintea mea bmw-urile și merțanurile ciorilor mafiote care este.
Singura diferență între ăștia și ciorile de la spălătoria din colț e că primii au carte de muncă probabil. În rest același rahat.
De spălat singur mașina la cum sunt boxele alea înghesuite clar te stropești. Am pățit-o eu de sărbători.
După zilele critice de crăciun nu mai era nici un băjat care să spele mașina că făcuseră plinul la șpagă și mi-am făcut-o singur. M-am crăcănat de frig de la apa care sărea pe mine.