Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
24 Apr 2009, 08:00
Marti o duc la frezat

ii fac un detailing complet sa fie pregatita pentru Tg. Mures

Sper sa se schimbe aspectul
24 Apr 2009, 12:56
o faci frumoasa

, sunt tare nerabdator sa o vad live, ca in poze arata tare bine.
24 Apr 2009, 14:35
Si eu vreau sa o vad pe a ta, ai depus multa munca si a iesit absolut superba. Felicitari
28 Apr 2009, 19:41
Azi am fost cu portocala la cosmetica

A iesit super.
Numai ca m-am trezit ca acolo unde a crapat vopseaua pe capota a inceput sa se exfolieze. A zburat o bucatica.
In fine, pana o vopsesc am gasit o solutie de compromis. Un sticker wolf

Look
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

28 Apr 2009, 23:10
da bine
05 Mai 2009, 19:25
am fost la tg mures in data de 2 si am avut ocazia sa vad masina live, si mai ales in soare...nu pot spune numai ca este extraordinara culoarea. l-am cunoscut si pe proprietar si am schimbat 2 vorbe, "baiat fain" .
06 Mai 2009, 07:24
baiat fain intre " "

i feel so evil
06 Mai 2009, 10:09
$1 scrie:$2aiat fain intre " "

i feel so evil

era sensul bun, ca cine stie ce mai inteleg cei care nu sunt familiarizati cu expresia.
06 Mai 2009, 13:35
Azi am avut o zi interesanta. Pe cand eram pe la Unirii am fost lovit in spate de o masina. Reziultat=strambat suport finala esapament (noroc ca mi-a ramas una de anul trecut si am rezolvat inlocuindu-l la un service langa RAU bineinteles manopera este acoperita de RCAul celui care m-a lovit).
Partea buna este ca nu a patit nimik bara, a flexat si nu a crapat, vopseaua se remediaza azi cu un polish

.
Faza tare este cine m-a lovit. O masina a politiei rutiere. Domnul politist nu a fost atent si m-a atins usor, eu fiind oprit la semafor

.
L-am intrebat pe colegul lui daca imi face el procesul verbal si ce ii da colegului: avertisment sau amenda
08 Mai 2009, 12:40
$1 scrie:$2L-am intrebat pe colegul lui daca imi face el procesul verbal si ce ii da colegului: avertisment sau amenda

Si ce ti-a raspuns colegu lu Garcea??? sunt tare curios(k eu am avut o intamplare putin mai complicata cu o masina a politiei care a intrat in mine)
08 Mai 2009, 18:38
eu zic sa revopseti bara nu sa faci polish. daca tot faci pe rca. si te duc eu la service care de data asta chiar iti nimereste culoarea.
09 Mai 2009, 12:27
Nu am timp sa stau dupa bara acum. O sa o fac mai spre vara. Dar sa imi zici ce service ca voi fi interesat.
12 Mai 2009, 14:45
Noutati.
De astazi portocala este mai musculoasa. A primit o resoftare de la Superchips si implicita a ajuns undeva pe la 275 hp si 435Nm.

Nu am apucat sa o testez la maxim pentru ca este destul de aglomerat traficul, dar iti rupe spinarea in aceleratie in a 2. O sa vedem diseara, cand e traficul mai liber, ce poate

.
Odata cu noul soft s-a instalat modul Drag(adica limitare de cuplu in treapta 1 ca sa plece mai lin si fara prea mult wheel spin) si s-a activat becul din turometru care ma anunta momentul optim de a schimba viteza.
Atasez un dyno graph cu stage 1 superchips. Un dyno care sa citeasca bine nu este in RO (motivul principal ar fi racirea, nu au sistem eficient de racire care sa simuleze masina in mers - de aici citirile eronate pentru multe masini printre care si st).
Resoftarea a fost facuta de 1q VIPER de aici de pe forum. Prompt si serios. Recomand cu cea mai mare placere.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

12 Mai 2009, 15:26
Ai facut pana la urma dyno?ca vad ca hartile de sus sunt cele oferite pe site la superchips
12 Mai 2009, 15:30
Păi n-ai văzut ce a zis omul, dacă nu există un dyno ca lumea de ce să arunce banii pe fereastră ?
12 Mai 2009, 15:34
Am fost la Master Tuner sa ma interesez si erau 39 de grade in camera unde faceau dyno. Sti ce inseamna asta pentru un motor turbo benzina? Performante mai slabe. Mai ales la ST, Skoda RS si S3 care am inteles ca trag aer cam aiurea si ar fi nevoie de un ventilator cat masina sau multe mai mici, nu cum fac astia de pun un ventilator in fata la radiator si gata, problema rezolvata. Aruncam degeaba 50 euro.
12 Mai 2009, 15:53
Unde am facut eu,era super ok,racoare in camera plus ventilator "calumea" si in plus dyno-ul e nou nout
12 Mai 2009, 16:01
Unde ai fost tu

?
Că mă interesează și pe mine.
12 Mai 2009, 16:16
$1 scrie:$2nde am facut eu,era super ok,racoare in camera plus ventilator "calumea" si in plus dyno-ul e nou nout
Cand o sa gasesc un dyno ok o sa fac si eu. Idee este ca cei din Anglia au ramas surprinsi cat de bune au iesit logurile, Masina a fost ok de la inceput asa ca nu ar avea de ce sa nu scoata cat au scos cele din anglia pe dyno.
12 Mai 2009, 16:23
cit a costat?
12 Mai 2009, 16:26
pretul de pe site adica 450 euro - 10% reducerea de forum => 405 euro. Preturile sunt in
topicul de superchips.
12 Mai 2009, 16:30
dc nu ai pus bluefin?
12 Mai 2009, 16:33
Faza e ca nu face prea multe pentru ford, decat sa pui hartile si mai costa 50 euro transport si nu se mai putea da reducerea, deci 100 euro in plus. Oricum harta mea originala este pe serverul superchips si pot oricand la orice dealer sa o repun gratis, dupa care sa revin la harta preparata.
12 Mai 2009, 16:36
100 euro in + merita. parerea mea. o sa ai citeodata semne de indoiala, cum ca masina merge altfel. si o sa vrei sa revii la soft initial ca sa vezi daca nu cumva softul este buba.
sau la drumuri lungi unde nu iti trebuie 275 de cai, ci mai degraba o harta de injectie mai economica.
peste 1 an o sa-mi dai dreptate.
Ultima oară modificat de
muzica9 pe 12 Mai 2009, 16:38, modificat 1 dată în total.
12 Mai 2009, 16:38
probabil cand voi trece la stage 2 sau 3 voi cere bluefin, dar pentru moment sunt multumit.
12 Mai 2009, 23:09
m-am plimbat azi cu el...si se simte diferenta

o investitie buna
15 Mai 2009, 17:53
Maine ma infiintez la NVT Valcea pt un dyno. Acolo am mai facut cand am luat masinuta. Mai au sesiunea de atunci si sa vad diferentele. Imediat ce pot o sa postez aici.