Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
15 Mai 2009, 19:59
da, da ... bune, bune da si pret au.
15 Mai 2009, 23:02
Pai bun si ieftin nu am auzit sa existe... A, ba da, am tot auzit de oferte de nerefuzat pe la Metro 9sau alte magazine asemanatoare) cu Continental sau alte firme "mari" la preturi de nimic... Dar sa vezi treaba, erau facute ba in China, ba in Rusia, si la naiba, nu prea aveau legatura cu alea "originale"
16 Mai 2009, 09:05

hai no, nu fii rau acum ...ca si eu am prins o oferta dinaia la Metro .. Am luat Bridgestone Turanza er300 un set pe 15"" pt mine si un set pe 16"" pt un prieten ... la 142 de lei bucata. Sunt facute in Franta si au DOT-ul de la inceputul lui 2008.
Eu sunt groaznic de multumit.
16 Mai 2009, 14:55
Da, dar Metro ala nu e din Bucuresti

Sunt multi fripti pe aici cu Continentale chinezesti...
16 Mai 2009, 22:18
Dap ... noi am cumparat de la Deva si Sibiu. Oricum eu deacum cand o sa am nevoie de gume o sa urmaresc ofertele Metro in ianuarie-februarie pentru vara si probabil octombrie pt iarna.
18 Mai 2009, 17:37
$1 scrie:$2ac maine daca mai rezisti, ca tot ma duc sa-mi schimb cate ceva pe sub masina

Ceva noutati?
08 Iun 2010, 21:49
Trebuie sa schimb si eu anvelopele 205/55 R16(michelin pilot primacy, au 100 .000 KM).
Ce imi recomandati la preturi in jur de 3 mil, avand in vedere ca nu fac in jur de 13000 Km pe an?
Am gasit niste Pirelli P7 91H in jur de 280 lei. Sunt OK?
09 Iun 2010, 23:13
Am avut eu Pirelli P7 91H 4 bucati luate la second din Italia.Am fost multumit de ele doar ca eu nu merg cu viteza deci nu pot sa iti dau impresii la capitolul aderenta.Mi s-au parut cam zgomotoase.Nu pot sa spun nimic nici de capitolul durabilitate pentru ca 2 gume le-am stricat din cauza cuielor si sarmelor pe la tara iar unul am mers pe jeanta pana sa taiat pt ca rezerva era si ea stricata.
Pot sa zic ca traseul Craiova - Pitesti , pe serpentine o mai fugaream si gumele raspundeau bine.
22 Iun 2010, 10:56
Poate e util pt cineva:
Aici gasiti ultimul test 2010 pt cauciucuri de vara de la Stiftung Warentest:
http://www.test.de/themen/auto-verkehr/ ... 9-1848008/Aici un tabel sumar pt cauciucuri uzuale pana la 17":
http://www.test.de/themen/auto-verkehr/ ... 9-1848478/Daca va faceti cont (care e cu plata) puteti vedea testele intregi. Eu nu am avut cont.
Avand in vedere ca sunt test facute in Germania pt poporul german eu am incredere in ele.
Cine e Stiftung warentest:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stiftung_Warentest
28 Feb 2016, 23:11
Va salut, revin cu o intrebare pe acest subiect si anume ce imi recomandati intre Dunlop SP BLUERESPONSE si Michelin Primacy 3 . Vreau sa fie confortabile(sa fie mai moi) si sa nu fie nici zgomotoare.