Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

trb sa vand flocuselu meu"nitel" tunarit!:(

19 Aug 2008, 23:53

din motive familiare,trb sa vand flocuselu meu!e din 2001,1800cm3 tddi,90cai+resoftare,2airbaguri,oglinzi manuale,alarma si inchidere centralizata,geamuri electrice pe fata,discuri si pastile frane skimbate acum 5000km,spoiler fata spate skimbat,toata instalatia sunet skimbata!are in momentul actual 128mii km din care 122facuti in ita de mama!!mecanic se prezinta mecanic perfect!orice proba!!istorie service,asigurare buna din italia valabila pana in ianuarie(inca nu am inscrisa ca poate scot astia taxa de tot din 2009!:D )
aci sunt niste poze: viewtopic.php?f=15&t=19245
cine e interesat mai fac altele la ce vrea!
e tabla indoita unde scrie focus(urmeaza sa o repar si sa skimb consumabilele) si trebuie cateva retusuri la niste zgarieturi la vopsea facute de mama(deh,tot femeie este!),din pacate numai am jantele respective dar o sa cumpar altele p16"care nu va afecta pretul masinii...
mai am si portbagaj d 300l special d focus de se pune pe plafon(il dau impreuna cu masina)si un set de jante de tabla pe 15".
cine e interesat,poate sa ma contacteze la tel 0746450092.p data de 21august sunt plecat din tara pana pe 15septembrie,deci nu pot sa raspund la tel!!
pret pentru cine intreaba8000euro.mai negociez in functie daca mai vrea sa lase ceva...

Re: trb sa vand flocuselu meu"nitel" tunarit!:(

08 Mai 2009, 16:47

cati cai are acum?

08 Mai 2009, 18:01

115-120 si circa300

08 Mai 2009, 18:22

Tu chiar vrei sa dai masina? 8000 de euro pentru o masina din 2001 care nici nu e inmatriculata in RO e enorm. Vindea cineva aici pe forum un Focus din 2006 care arata f bine cu 7500. Eu personal zic sa te mai gandesti. Sa nu te superi pe mine :)

Bafta la vanzare

08 Mai 2009, 20:19

N-am vazut in viata mea un anunt mai prost scris. Nici macar nu merita sa-ti subliniez greselile. Sunt prea multe, incepand cu motivele "familiaRe" si terminand cu pretul.

Scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine. Ar trebui puse reguli impotriva astora. Sau... nu cumva sunt? :-/

09 Mai 2009, 11:42

hmmm...ai dreptate,nu prea stiu multa gramatica romaneasca!dar daca ai fi trait si tu 14ani in italia si ai fi facut scoala acolo si nu in romania cred ca ai avea acelasi greseli ca ale mele!!cer scuze daca am suparat pe cineva cu greselile mele!pretul este vechi...daca intereseaza pe cineva masina,ma contacteaza si vorbim!in orice caz,pot sa cer cat vreau eu pe propietatea mea si nu are nimeni dreptul sa comenteze acest fapt!!multumesc pentru intelegere la toti!!

09 Mai 2009, 13:35

Ai drepatate, poti cere cat doresti pe ce e al tau. Vb aia, "p...t e cine da nu cine cere" :)

Bafta la vanzare, o sa ai nevoie

09 Mai 2009, 14:02

asa e...oricum pretu e dinainte de criza!!:p cine e interesat ma contacteaza si se negociaza mai mult decat pretu initial!;)
Merci pentru urare!:*

11 Mai 2009, 08:55

sa o stapinesti sanatos!!

17 Mai 2009, 16:27

fiecare isi face pretul in functie de stare masinii, poate e impecabila masina ....asa k nu mai comentati lasati omu sa se simta bine k oricum nu ii da nimeni atat mai ales ca nu pune niki macar o poza sa vada lumea despre ce ozn e vb =))

17 Mai 2009, 17:30

$1 scrie:$2iecare isi face pretul in functie de stare masinii, poate e impecabila masina ....asa k nu mai comentati lasati omu sa se simta bine k oricum nu ii da nimeni atat mai ales ca nu pune niki macar o poza sa vada lumea despre ce ozn e vb =))

...am vazut pozele din anunt...este atasat un link......si ozn-ul arata destul de bine....
acum la capitol pret....pai nu cred ca mai cere pe ea[asta daca nu a vandut-o,pana acum]..mai mult de 7.000 asa tras de par[dar sa nu uitam ca are si acel portbagaj+set roti de iarna]..... :|

17 Mai 2009, 17:46

scuze de off-topic, dar cum poate cineva, care detine un Ford, sa-i spuna la masina "flocusel nitel tunarit"????? mi se pare o insulta adusa modelului, marcii, industriei auto in general

17 Mai 2009, 19:49

Conduc ford d4 ani si asa il alint eu..flocus!!!e vreo problema cum alint masina mea???

17 Mai 2009, 21:35

treaba ta cum iti alinti masina in garaj si ce faci cu ea, dar nu poti sa-i spui in public "flocus"........ jesus...... suna aiurea rau de tot.
si nu conteaza de cati ani il conduci....

08 Iul 2009, 14:15

$1 scrie:$215-120 si circa300

Esti sigur de cei 300nm? ptr ca la 115 cai ma vazut dat de mai multi tuneri undeva in jurul valorii de 260nm la motorul asta.

08 Iul 2009, 15:20

Circa...nu stiu sigur pt ca nu am facut test dyno!!!oricum,daca e cineva interesat sa cumpere,nu cred ca Nm-trii aia sunt motivul de a alege masina!o dau la schimb si cu un smart roadster,preferabil coupeul cu "hatchback", cu82 cai!
Subiect închis