sincer.. nu ma asteptam sa intalnesc astfel de conceptii pe forumu fanilor ford

ce sa mai zic.. stai linistit ca nu o sa ti le dea nimeni gratis, si apoi cu privire la celalalt mesaj... iti spun ca nici roata nu a aparut prima data la ford ci la caruta... asa ca uite... a fost preluata si folosita mai bine.. si daca becu lu nea` Edison o fost folosit pe toate masinile pana in prezent si sunt sigur ca nu o fost pe ford prima data, nu inseamna ca daca audi sau bmw au inceput sa foloseasca deja leduri pe pozitie nu putem sa le folosim si noi pe ford.
ce sa mai zic de TURBO... care a aparut prima data pe un Oldsmobile Cutlass Jetfire in 62 sau mai tarziu pe bmw in 73 si pe porche 911 in 74...
asa ca prietene... nu esti singur impotriva tuturor.. poate impotriva timpului si a evolutiei:)
daca vroiam audi cu leduri imi luam audi cu leduri, da eu vreau ford cu leduri
oricum banuiesc ca nu detii un ford GHIA ca probabil te-ar roade sa sti ca full optionu e un concept preluat de ford la un moment dat si numit GHIA ca sa nu ii zica tot full option:)
oricum daca aveti drum prin fagaras... da-ti un tel (0764.835.385) sa veniti pe la mine sa le vedeti si apoi mai stam de vorba // eu ca orice fan ford zic ca arata mai bine pe ford decat pe audii
PS: am pe un ford si cu ringuri ca la bmw da sunt albe nu galbene:P si da arata mai bine pe ford decat pe bmw

si cred ca orice FAN FORD e de acord ca tuningu si toate inovatiile arata mai bine pe FORD