Vand/schimb Blackberry Storm 9500 nou pachet complet
Telefonul a fost cumparat acum 2 saptamani de la Vodafone. Are toate accesoriile asa cum a fost cumparat si NU are nici cea mai mica urma de folosire. Bateria a fost formatata de 2 ori. Pe telefon s-a vorbit 1 ora.
A fost folosit doar de cateva ori si nimic mai mult. Am doar certificatul de garantie la el dar am promisiuni ca voi primi si factura (dar nu stiu nimic sigur ca doar traim in Ro). Cel mai mult mi-a placut la el touch-ul (raspunde extrem de bine la comenzi) si partea de multimedia (se aude super). Un accesoriu interesant ar fi husa magnetica care este special facuta pt Storm in sensul ca atunci cand bagi telefonul in husa, automat intra in stand by pt. a economosi baterie. Overall telefonul este ideal pt. business si nu numai.
Pret - 1150 ron
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
A fost folosit doar de cateva ori si nimic mai mult. Am doar certificatul de garantie la el dar am promisiuni ca voi primi si factura (dar nu stiu nimic sigur ca doar traim in Ro). Cel mai mult mi-a placut la el touch-ul (raspunde extrem de bine la comenzi) si partea de multimedia (se aude super). Un accesoriu interesant ar fi husa magnetica care este special facuta pt Storm in sensul ca atunci cand bagi telefonul in husa, automat intra in stand by pt. a economosi baterie. Overall telefonul este ideal pt. business si nu numai.
Pret - 1150 ron
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Ultima oară modificat de VIPER pe 16 Mai 2009, 18:59, modificat 1 dată în total.
Motiv: schimbat titlul la cerere
Motiv: schimbat titlul la cerere
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member