Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: 2% pentru Asociatia ClubFord Romania

14 Mai 2009, 22:48

Azi am depus si eu plicul catre AFP sect 3.
Mai vine si de la mine ceva maruntis...

15 Mai 2009, 15:11

Am depus si eu formularul si din Mures vin 2% :))

17 Mai 2009, 18:51

Eu am fost luni pe 11 mai la adm fin sector 3 si am depus personal la registratura 2 declaratii: a mea si a sotiei pt Club Ford. Se aduna inca o suma frumusica si de la noi.

19 Mai 2009, 15:42

deja am redirectionat cei 2% de vreo 2 luni ;)

19 Mai 2009, 20:50

Eu personal am ales sa directionez cei 2% catre asociatia inima copiilor pe care o promovez pe toate siteurile mele. Din pacate pentru asociatie, aceea chiar este o cauza care merita cei 2% si SMURD-ul sau alte asociatii pentru sanatate. Nu-mi sariti in cap, mai multi prieteni stiindu-ma obsedat de Ford m-au indemnat sa trimit, dar am ales sa fac ceva cu adevarat bun cu cei 2%.

REPET: nu-mi sariti in cap ... sunt doar realist

19 Mai 2009, 20:56

nu-ti sare nimeni in cap, sunt banii tai, e alegerea ta

20 Mai 2009, 11:37

Pe cuvant daca inteleg de ce se mai scrie in topicul asta. Data depunerii a trecut (15 Mai), cei care au dat pt ClubFord au scris ca sa se stie ca au depus actele (desi se putea face asta si pe privat), iar ceilalti care au dat catre alte asociatii chiar nu inteleg ce rezolva venind sa ne spuna ca "eu am dat pt SMURD" sau "pt Asociatia de locatari" etc. Da, stim, suntem niste rai, dar asta a fost alegerea noastra. Poate in alte parti dam cash si mergem pe site-urile respective sa spunem asta.

Nu vreau sa se supere cei care au redirectionat in alte parti, dar nu vad rostul in a veni in acest topic sa spui "eu n-am dat aici, am directionat catre... X... din motivele... Y". NU mai conteaza, a expirat perioada de depunere.

20 Mai 2009, 14:03

Nu vad rostul atunci de ce nu s-a dat lock la topic. Cred ca e mai fondat punctul meu de vedere. Daca trebuia sa tacem din gura ... trebuia sa se dea lock. Credeam ca e forum de DISCUTII sa ma pot exprima liber.

Imi cer scuze ca am postat.

20 Mai 2009, 14:06

poate ar fi trebuit sa deschizi un nou topic gen: catre cine am redirectionat cei 2%

20 Mai 2009, 14:17

Mihai, daca scriai ce ai scris INAINTE de 15 Mai, asta pe ideea ca poate cei nehotarati sa se poata hotari, intelegeam postul. Dar sa vii dupa aceasta data sa spui "voi bad, exista si alte destinatii pentru banii aia, mai importante" mi se pare cel putin rautacios, sa nu zic altfel.

Topicul se numeste "2% pentru Asociatia ClubFord Romania", nu "catre cine ati redirectionat 2%?" sau "catre cine e mai bine sa redirectionam cei 2%". Mai mult, daca te rezumai doar la prima fraza din postul tau nu as fi zis nimic, era alegerea ta. Dar sa ne dai peste manuta cum ca tu ai facut ceva important sau "cu adevarat bun", cum te-ai exprimat, nu mi s-a parut frumos.

PS. Nu-mi sariti in cap, vorba ta :).

21 Mai 2009, 08:13

multumesc tuturor celor care au directionat cei 2%.
topicul se poate inchide si scoate din anunt. ba chiar se poate arhiva. as pune insa un anunt general inchis (titlul: "info 2% Asociatia Club Ford Romania") doar cu primul post din acest topic in care se afla detaliile si alte informatii importante despre aceasta actiune, pentru a populariza actiunea pentru anul viitor.

toate bune!

21 Mai 2009, 09:23

Se inchide, se muta la Arhiva, urmand a se redeschide la vremea potrivita.
Cu stima.
Subiect închis