ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Un aparat radar nedetectat de RX65.....

19 Mai 2009, 13:25

Pe poza aia banuiesc ca apar seria si numarul aparatului radar! Nu au cum sa schimbe pozele intre ei.

19 Mai 2009, 14:03

Mai mult ca sigur te-a luat unul din cele doua Loganuri albe dotate cu Speedophot (BZ-06-YDY sau BZ-07-YDW). Ma mir totusi ca RX65 nu a zis chiar nimic. Am si eu acelasi detector si stiu cum face cand ma intalnesc cu una din cele doua masini de militie.
Fa totusi contestatie.

19 Mai 2009, 21:52

$1 scrie:$2ratilor, de unde stiu daca e european sau nu? Si ce avantaje am?

este simplu , sunt putini care il vand pe cel cu varianta eu

si anume, are steagul cu tarile din Ue si la sf dupa ce face testul de bezni afiseaza eu

25 Mai 2009, 14:33

$1 scrie:$2ai mult ca sigur te-a luat unul din cele doua Loganuri albe dotate cu Speedophot (BZ-06-YDY sau BZ-07-YDW). Ma mir totusi ca RX65 nu a zis chiar nimic. Am si eu acelasi detector si stiu cum face cand ma intalnesc cu una din cele doua masini de militie.
Fa totusi contestatie.

Vineri m-am intilnit cu BZ-07-YDW
L-am vazut de la mare distanta
am incetinit si am trecut cu vreo 50km/h pe linga el (foarte putin pt acea portiune de drum)
l-am detectat fara probleme atit in modul Autoscan cit si in modul Highway

Am zis, totusi sa fac cum spui tu...

Azi m-am intilnit cu BZ-06-YDY pe E577 (intre Ploiesti si Buzau)
am vazut ca emite pe 24,157 GHz
daca e cu fata il detectez de la 250-300m
daca e cu spatele - doar 100m

Am ajuns la concluzia ca mi-au facut "veioza" acum 1 sapt

Am depus contestatia la Judecatorie si ma judec cu ei luna viitoare

25 Mai 2009, 14:58

In w/e am fost Buc - Onesti si retur. Am dat de unul dintre cele 2 si era veiozar clar! A inceput din senin sa caraie dracia la maxim, apoi a amutit la fel de brusc. Noroc ca imi propusesem sa merg legal...
Răspunde