Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

27 Oct 2006, 08:44

si la performante care e raportul? sau sa nu mai intrebam ca e clar

27 Oct 2006, 09:38

Pai asta ia suta in vreo 4sec... eu in 8,7 .... vit.max. 310 vs 223 km/h... E extrem de clar! :icon_biggrin: Eu ziceam de cum arata masinile una langa alta... Rotile mele pe 18 par pe 16...
Ultima oară modificat de stefan_susani pe 27 Oct 2006, 09:39, modificat 1 dată în total.

27 Oct 2006, 09:38

pune si poza originala fara efecte.
Frumoase amandoua, n-ai ce zice!
:icon_eek:

27 Oct 2006, 09:45

Aste e poza originala... Cred ca in curand imi scot rotile la vanzare :icon_exclaim: Vreau pe 19!!! :icon_evil:

27 Oct 2006, 11:12

hai nu fii... si a ta arata bine.
Diferenta dintre roti pare mai mare din cauza ca a ta e in plan indepartat. Daca ar fi fost a ta prima, ai fi zis ca e foarte mica diferenta intre jante. In plus tu ai inca doua locuri si .. ceva portbagaj. ceea ce la Porsche.. nu e nici la optionale

29 Oct 2006, 14:16

daca aveai doua cricuri la indemana, rezolvai pe loc problema ! :icon_razz: @danysg74 are dreptate ! cred ca problema ta e faptul ca vrei o schimbare la masina iar jantele sunt cel mai la indemana sa fie schimbate , insa parerea mea e ca arata foarte bine asa cum e ! sa o stapanesti sanatos !

29 Oct 2006, 15:33

Amandou arata bine , insa sunt din lumi diferite :icon_biggrin: ! Cred ca efectul de janta mai mare la porsche e dat si de faptul ca jantele sunt spitate in timp ce ale tale sunt pline, over all look-ul se potriveste pentru fiecare dintre ele. Marpha faraonu' :icon_biggrin: , pacat de janta sparta, dar astea sunt drumurile pe la noi....

30 Oct 2006, 15:14

Am facut o calculatie... exacta:

am comparat dimensiunile placutelor de inmatriculare in raport relativ cu jentile, asa cum apar in ultima poza. Deci concluzia:
daca proportia ar fi ajustata pentru diferenta plan indepartat/apropiat, jentile tale ar trebui sa masoare 15 mm (in poza) fata de cei 17 ai Porche-ului. Asa cum apar in poza, au doar 10 mm. Deci iata de unde zine discrepanta... In fapt, cu poza masinilor in acelasi plan, ai avea o diferenta de doar 2 mm si nu 7 ca acum. Deci... nu mai fi suparat.

31 Oct 2006, 22:56

Nu mai conteaza ... e timpul sa bag in actiune rotile de iarna... Pana la primavara vad ce mi-o mai trece prin cap... Ce ma supara , e ca n-am gasit inca eleron pt ea :((

03 Noi 2006, 15:30

Exact ca la reclame, "inainte" si... "dupa" :icon_cry: ...sunt deceptionat!

03 Noi 2006, 17:39

offtopic: de unde imi iau si eu 4 roti ca ale tale de iarna?

03 Noi 2006, 17:49

Pai cred ca jantele le gasesti la ausburg( sau cum le zice), acolo cica-scelemai ieftine ... Jantele mele sunt de la o reprezentanta Renault , sunt pe 16" 5x108 , am avut o cumbinatie si le-am luat noi,noute la juma' de pret... Oricum se zice ca iarna, astea de tabla sunt cele mai bune, pt ca protejeaza tot sistemu de franare de viscol... Adica nu e tocmai sanatos ca in discurile si etrierele incinse sa bata "ghiforu' "... Cauciucuri am 205/55 r16 pirelli snowsport 210, sunt bune , si au si o viteza maxima destul de satisfacatoare pt iarna (210km/h) . Cand iti iei cauciucuri de iarna sa iei in considerare acest aspect (viteza lor maxima admisa), ca n-ai vreun 1,4i de 80de cai... si banuiesc ca te scapi la greu in acceleratie si viteza...

04 Noi 2006, 12:23

quote: ca n-ai vreun 1,4i de 80de cai... si banuiesc ca te scapi la greu in acceleratie si viteza...

:icon_wink:

quote: Oricum se zice ca iarna, astea de tabla sunt cele mai bune, pt ca protejeaza tot sistemu de franare de viscol... Adica nu e tocmai sanatos ca in discurile si etrierele incinse sa bata "ghiforu' "...
si aici ai dreptate, tocmai de aceea vreau d-astea de tabla.
Mersi pentru informatii.

04 Noi 2006, 13:15

Urate... dar sanatoase... deja se simte, noaptea la -5grade am alta aderenta ,chiar si pe soseaua uscata...
Inca ceva... sa nu-ti iei cauciucuri mai late de 205...

04 Noi 2006, 22:17

nu vad ST-ul cu jante de tabla pe 14 :D..oricum nu intra, cred ca minim intra 16 pe ele de discuri. Eu toata iarna am umblat cu jantele de aliaj cu anvelope iarna si nu am avut nici o problema

04 Noi 2006, 22:30

La Mondeo sunt minim pe 16" jantele... Banuiesc ca nici ST-ul n-are discuri mai mici...

06 Dec 2006, 09:40

Are cineva idee "cum" si "cu ce" as putea sa schimb CDplayer-ul asta SONY??? A facut cineva vreo schimbare de genul asta...??? Ma intereseaza un DVDplayer.

03 Ian 2007, 14:50

beton masina sa o stapanesti sanatos si jentile sunt monstruoase , arata beton , dar daca erau pe 18'' cred ca era si mai beton bestia .oricum multi km fara probleme .peace

03 Ian 2007, 15:34

$1 scrie:$2re cineva idee "cum" si "cu ce" as putea sa schimb CDplayer-ul asta SONY??? A facut cineva vreo schimbare de genul asta...??? Ma intereseaza un DVDplayer.

poti schimba cd playerul cu un dvd player double DIN. pentru variante si preturi poti vedea de ex oferta celor de la seleniu: http://www.seleniu.ro/sis.php?loc=Multimedia&tabel=1

o alta varianta pentru care eu as opta ar fi cea a unui car pc. detalii gasesti pe forum.
un ecran de 7" in bord cu touchscreen eu zic ca face toti banii si face ca investitia intr-un dvd player sa nu merite. cu un car pc ai si gps si tv si radio si cd si dvd player si tot ce vrei tu iar ca buget nu-l depaseste pe cel al unui dvd performant.

04 Ian 2007, 21:05

$1 scrie:$2eton masina sa o stapanesti sanatos si jentile sunt monstruoase , arata beton , dar daca erau pe 18'' cred ca era si mai beton bestia .oricum multi km fara probleme .peace

Pai daca erai atent, vedeai ca sunt pe 18"... par mai mici ca-s negre

04 Ian 2007, 21:12

Sau poti pune masca adaptor si un dvd player normal size cu touchscreen motorizat inclus. Daca e prea scump, masca adaptor si un mp.3 bun.

05 Ian 2007, 15:58

$1 scrie:$2re cineva idee "cum" si "cu ce" as putea sa schimb CDplayer-ul asta SONY??? A facut cineva vreo schimbare de genul asta...??? Ma intereseaza un DVDplayer.

ceva in genul asta ar fi interesant....ma combin si eu la unul daca gasim pe cineva sa le aduca :icon_biggrin:

http://www.mp3playerstore.com/stuff_you ... -650TS.htm

05 Ian 2007, 17:47

mai bine va luatzi: http://www.sonicelectronix.com/item_6226.html# :D (eu peste 1 luna sau 2 imi iau asa ceva)

05 Ian 2007, 20:57

Pai de unde iti iei ??? vrem si noi!!! cat costa??? Hai sa ne combinam mai multi!!!

05 Ian 2007, 21:45

pai scrie acolo cat costa :p de acolo imi iau :D nu stiu daca e de bine sa ne combinam ptr k din cate a predicat maddogul am inteles k dak iei mai mult de 1 bucata se considera import si se taxeaza cu nuj cat % -.-

07 Ian 2007, 10:20

tare mi-e frica la astea cu display motorizat sa nu fie probleme la eject/load din cauza schimbatorului...cel putin la mondeo mi se pare foarte aproape de consola :icon_frown:

07 Ian 2007, 12:22

Am probat si eu "manevra" asta, in treapta a treia e destul de aproape de ecran... parca si vad cum tin schimbatorul strans in pumn, si ii ard una touchscreenului... :P :)

07 Ian 2007, 13:00

$1 scrie:$2m probat si eu "manevra" asta, in treapta a treia e destul de aproape de ecran... parca si vad cum tin schimbatorul strans in pumn, si ii ard una touchscreenului... :P :)

nu cred ca sunt probleme la schimbarea vitezelor...mi-e frica sa nu poata culisa ecranul in treptele 1,3,5...dupa cum vezi ei ai pus unitate cu load in partea de sus...cred ca asa ceva ne trebuie :icon_mad:

mai merge cred pe varianta 1DIN si pozitionat in partea de sus, deasupra schimbatorului....

chestia e ca eu vreau 2DIN....

07 Ian 2007, 14:52

suuper masina, felicitari !!!!

07 Ian 2007, 20:24

Vreau si eu jucarie d-aia! Da' am vreo trei nedumeriri:
1. Se gaseste greu "adaptatorul" ala pentru bord?
2. Cum fac sa platesc?
3. Cum stiu ca-l primesc? :D
Răspunde