Discutii libere/forum

Normalitate....si atat!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Normalitate....si atat!

Mesajde melcu79 » 22 Mai 2009, 22:14

Poate gresesc, poate exista un topic asemanator dar sper fiu primul ( :D =)) ce tare suna! ) care a "sorbit" din normalitate!

In seara asta, am vazut un lucru care mi-a dat peste cap existenta:un proprietar de caine , a adunat mizeria proaspata (calda , daca obrazul dvs subtire imi permite!) cu servetele si a aruncat-o la gunoi!!!!!!!!!!!!!!

Da, in Bucuresti, cartierul Drumul Taberei........si-mi pare rau, rau de tot , ca nu am indraznit sa merg sa ii strang
mana.............mana aceea..... =D> :D

Restul e poveste, doar ca as vrea sa sa vad aici posturi despre lucruri, fapte si chiar oameni normali!
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Re: Normalitate....................si atat!

Mesajde martini » 23 Mai 2009, 11:49

chiar ciudata treaba!
acum 4 variante care im vin rapid:
1. nu era roman, ci vreun vestic ce nu stie inca "politica" noastra de abandon a probelor ADN in mijlocul trotuarelor sau nu a vrut sa o aplice in conformitate cu educatia sa.
2. era roman insa era un coprofil ;)
3. era roman, insa fusese rapit de extraterestrii
4. se turna un film in zona cu camera ascunsa :))

o sa ma gandesc si eu bine sa gasesc exemple de normalitate (ce consider eu normal), dar fii atent: normalitatea se refera la majoritate, deci ceea ce face majoritatea inseamna ca e normal. daca 70% din populatie se scobeste in nas la teatru, inseamna ca e normal. chiar daca mie sau tie nu ni se pare normal. de mult timp eu ma simt anormal, tocmai pentru ca nu trag noaptea petreceri cu manele pana la 4, nu dau gauri in pereti duminica sau intre orele de odihna, fac curat in fata apartamentului meu si pe palier fara sa mi-o ceara nimeni, arunc gunoaiele la gunoi, etc. dar fiindca printr-o intamplare m-am nascut in romania, ce fac eu se poate considera anormal.
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Re: Normalitate....................si atat!

Mesajde BV04EDF » 23 Mai 2009, 13:56

Sa stiti ca fenomenul nu e atat de rar pe cat credeti. Am vazut si eu 3 astfel de persoane, unul chiar cand strangea mizeria, alte 2 cu punguta plina in mana cautand un cos de gunoi (care lipsea din zona din pacate). Ce m-a uimit si mai mult este ca una dintre respectivele persoane era o blonda de-ti cadeau plombele, pentru care as fi pariat oricat si oricand ca nu ar face asa ceva in veci. Am si eu caine si am mare noroc ca locuiesc la marginea padurii pe unde se plimba liber si face ce vrea. Recunosc totusi cu rusine ca daca ar face pe asfalt n-as strange, eu unul n-as putea.

Nu dati cu pietre :D
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
BV04EDF
1nsane Member

Maşina: Granada 2.3 GL V6 '84

Re: Normalitate....si atat!

Mesajde martini » 27 Mai 2009, 07:36

chiar nicio intamplare normala in ultimele zile? ca eu nu prea am mai intalnit...
>>> Fordurile mele

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Mesajde VIPER » 27 Mai 2009, 08:25

Nu stiu ce e anormal... Parintii mei fac asta cu cei 3 (inainte erau 5) caini ai lor, zilnic, de 3 ori pe zi, de ani de zile. Sotia mea la fel cu catzelusha noastra (eu din motive obiective nu mai pot iesi cu ea la plimbare). Toata "gasca" cu care se intalneste ea zilnic la plimbare face la fel.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde martini » 27 Mai 2009, 08:39

sunteti rari si va felicit, imi dati o speranta ca poate odata vor face toti asa! iar in constanta desi ma plimb prin zone unde sunt multi cu caini nu am vazut niciodata acest gest.
in topicul asta as vrea daca doreste si initiatorul, sa nu vorbim numai despre caini, ci despre orice lucru care ar trebui sa fie normal, in teorie, insa in practica nu prea il intalnesti. de exemplu, am incercat sa ii las niste bani in plus unui tip cand mi-a montat mobila, si nu a acceptat, a zis ca e ok, sa stau linistit. nu era spaga ci apreciere ca a facut treaba buna. m-a mirat, in sensul bun, dar el are dreptate; i-am platit pretul cerut, si atat.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde VIPER » 27 Mai 2009, 09:05

Niciodata nu am inteles de ce un privat care iti face o lucrare mai cere in plus peste pretul cerut initial. Daca nu stie sa-si pretuiasca munca, sanatate. E privat, ar trebui sa-si cunoasca interesul si pretul exact.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde BV04EDF » 28 Mai 2009, 06:39

La firma unde lucrez ni s-a stricat intr-o buna zi un motor stepper. Mai exact controlerul. Am gasit reprezentantul producatorului la Bucuresti, am facut comanda si ni s-a trimis la Brasov cu curierat. Facturat 260 lei. Dupa aproape 2 luni am fost contactati si anuntati cu scuze ca s-a gresit factura si ca pretul real era 80 lei. Au anulat factura si s-a facturat din nou cu suma corecta, iar diferenta de bani ne-a fost virata imediat in cont...
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
BV04EDF
1nsane Member

Maşina: Granada 2.3 GL V6 '84

Mesajde martini » 28 Mai 2009, 07:15

mi-am adus si eu aminte de o faza de genul asta acum 1 an si ceva cred. comandasem un aparat la munca destul de scump, avea garantie 1 an, si s-a stricat la 2 zile dupa implinirea anului. noi din constanta, aia din iasi. i-am sunat, si le-am zis ca acum a trecut anul ... ce sa fac, platesc. ei mi-au trimis pe cheltuiala lor cu un curier urgent acelasi aparat nou pentru uz cat timp e la reparat, l-au luat pe al meu, si dupa cateva zile schema inversa, am reintrat in posesia aparatului meu reparat. doar curierul a costat cateva sute de roni bune (aparat voluminos, greu si scump). pana acum nu dadusem niciun ban, ii sunam pe cei din iasi si au zis ca au vazut si ei ca expirase de 2 zile garantia si au zis sa fie oameni ca e prea ghinion si nu au vrut sa ia niciun ban! nu mi-a venit sa cred asa ceva in romania. de atunci suntem clientii lor fideli.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde Mihai L » 28 Mai 2009, 09:03

In principiu se mai pot rezolva niste probleme la limita garantiei, dar bravo lor ca s-au implicat.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde shine » 28 Mai 2009, 10:13

mi se pare normal ca in momentul in care cineva face fotografii, sa ma opresc si sa il las sa pozeze.
intamplare. ieri in centrul vechi, 2 britanici (dupa accent) pozau cladirile vechi. eu m-am oprit, si langa mine au mai oprit vreo 2-3 si din sens invers la fel. oamenii erau tare concentrati cu ochii in obiectiv (da, obiectiv, nu LCD-uri si alte cacaturi) si nu ne vedeau. dar dupa ce s-au plictisit de poze si au scos capul din aparat au fost foarte uimiti ca fac romanii gesturi de-astea. ne-au multumit cum se cuvine dupa care si-au reluat plimbarea.

si mi se mai pare de perfect normal ca atunci cand nu exista niciun cos de gunoi sa iti pui frumos paharul/sticla din care ai baut in masina si sa o duci unde gasesti vreun tomberon. si in cazul in care alti colegi/prieteni/coforumisti nu au aceasta normalitate in sange, o fac eu cu cea mai mare placere. :) nu, nu vroiam sa ma laud, ci doar trageam o concluzie...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde catalin1972 » 28 Mai 2009, 11:07

Daca e cum zice doctorul ca nu apretins banii atunci e bine .

http://www.realitatea.net/un-medic-cluj ... 25777.html
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde adyamg » 31 Mai 2009, 13:21

Un nenorocit care nu a vrut nici sa se uite la pacientul respectiv pana nu si-a luat partea ... si dupa ce a murit nefericitul, vine si zice ca nu i se pare corect. Puscarieeee!!
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde Mircea Maximg » 31 Mai 2009, 13:43

$1 scrie:$2n seara asta, am vazut un lucru care mi-a dat peste cap existenta:un proprietar de caine , a adunat mizeria proaspata (calda , daca obrazul dvs subtire imi permite!) cu servetele si a aruncat-o la gunoi!!!!!!!!!!!!!!
Nu este singurul . De ceva vreme imi scot si eu catelul ( este o EA ) pe strada . Stau la curte dar dinsa sta in casa . Sa nu faca dezastru in curte ies cu ea , face ce face apoi string mizeria . Asta fac dimineata la ora 6.30 . Nu de putine ori a trebuit sa string si mizeria altora ...
Sa nu mai spun de maturat strada , spalat ...asta e aproape o banalitate.
Problema este cu nesimtitii care nu stiu sa mature in dreptul curtii lor ...
Drumuri bune la toata lumea !
Mircea Maximg
Member

Maşina: Focus 1 2003 / Mondeo 3 2006

Înapoi la Discutii libere/forum