de RunAwayDU » 28 Mai 2009, 20:11
Desi din pacate nu am mai fost de mult timp implicat in intalnirle club ford, citesc si eu pe aici ce se mai discuta, si trebuie sa va spun ca nu pot sa fiu de acord cu spotul acela si cu dorinta voastra arzatoare de popularizare a evenimentului.
De ce? cei care sunt mai de la inceput probabil stiu parerea mea, deoarece am mai discutat ceva asemanator odata. Nu mi se pare o idee deloc buna sa popularizam astfel (publicitate in mall, pliante, etc) intalnirile noastre, pentru ca actualii membrii care vin, si care se implica sunt pasionati, care isi iubesc masina, care au cautat un forum unde sa citeasca mai mult despre ea, sa o cunoasca, sa intalneasaca altii ca ei. Ei pe forum majoritatea sunt astfel de oameni. Sansele sa gasesti in mall astfel de oameni sunt.. mici. Asa ca facem noi publicitate in mall, vine un cutarel care atunci cand vede spotul sta se gandeste ce marca ii e masina, si isi da seama, da ma e ford si a me, hai sa ma duc si io pe acolo ca o fi cul. Si uite asa vine el, mai vine unul.. nu e mare problema, dar e posibil sa se adune o multime de astfel de lume, care nu au treaba cu asta si sa strice toata atmosfera de acolo, si asa incet incet sa isi gaseasca sfarsitul intalnirile noastre.
In schimb parteneriatul cu RMB mi se pare o idee foarte buna. Atata timp cat si ei isi fac publicitate si isi popularizeaza noile modele printre noi, cei care suntem cei mai probabil viitori cumparatori de FORD, si care cea mai mare publicitate pe care le-o putem face e sa umblam cu masinile noastre si sa fim fericiti de ele. Pentru ei nu e mare lucru sa ne mai aduca un model la drive test, pentru asta e masina de test, sau eventual sa ne ajute cu sfaturi. Iar iuliusul nu sta in micile noastre sigle unde, nici nu ar da prea bine sa apara si alte nume...
Ma rog, pe scurt ideea mea e ca mai mult, la scara mai larga nu e neaparat si mai bine.
Cauti un service auto? www.ServiceList.ro te ajuta sa il cauti dupa ce criterii doresti tu!