Ma despart de "Bombonica" prima mea dragoste... a implinit 6 anisori si mi se rupe sufletul ca o dau, dar nu pot sa tin 3 focusuri in garajul familiei.
Deci:
- 1,6i 101 HP, 75.000 km, fabricata in nov.2002, inmatriculata in ian/2003.
- geamuri fata electrice, oglinzi electrice si incalzite, 2 prize 12V (din fabrica)
- A/C manual
- scaun sofer reglabil pe inaltime, volan reglabil pe 2 directii
- banchete spate rabatabile fractionat
- geamuri tenta verzui cu protectie la radiatie infrarosie (dar tot se incalzeste daca o lasi la soare, functioneaza in schimb foarte eficient daca pui parasolar)
- moondust silver
- stare excelenta
- cauciuri de vara+iarna
- toate reviziile efectuate la timp si conform caietului de service
La capitolul evenimente:
- am schimbat de 2 ori bara antiruliu dreapta
- am schimbat modulul de aprindere, iarna trecuta
- am schimbat bujiile si placutele de frana la revizia de 60.000 km
- am schimbat usa dreapta fata (mi-a sifonatul unul in parcare) si m-am certat cu asigurarile pana mi-au aprobat schimbarea usii
- am revopsit spoilerul din spate si aripa spate dreapta ca mi le-a umplut o vecina de vopsea rosie
- am schimbat bara fata ca mi-am agatat-o la mersul cu spatele de un ciot si mi-a crapat-o in doua (daca as fi mers cu fata nu se intampla nimic).
In concluzie: am grija de ea (e doar prima dragoste, nu?), merge brici, nu m-a lasat niciodata. Soferi nu a cunoscut decat 3: eu, fratele meu (odata la doi ani timp de o luna cand vine in concediu din state) si tatal meu la inceput vreo luna si ceva (eu eram plecat), iar mai apoi din cand in cand.
Cam asta ar fi Bombonica mea...
PS1 Nu stiu daca am fost clar: sunt unicul proprietar.
PS2 Pretul: 7000 de euro pentru altii, 6500 euro pentru pasionati (care sa aiba grija de ea).
PS3 Daca ai carnet de mai putin de 1 an NU ti-o vand ca e mult prea sprintara pentru tine!
PS4 Sunt de acord cu verificarea la orice reprezentanta service FORD
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-
flyer.pdf
- (70.2 KiB) Descărcat de 255 ori
-

-

-