ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

asigurare - help, am luat teapa?

06 Ian 2007, 13:07

Adresez intrebarea celor care au mai multe informatii in domeniu decat mine:
am luat asigurare rca de la ardaf de la un agent din zona udriste, stiti cum se face la inmatriculare, biroul care dactilografiaza actele ofera si asigurare. treaba s-a intamplat in octombrie, acum vad ca asigurarea include carte verde si o vinieta. nu am de la asta decat polita si o chitanta, toate astea pentru 422 ron. la masina mea din semnatura am vazut ca rca "all inclusive" la bcr este acum 330 ron. aveti idee ce pot face pt a primi carte verde de la ardaf? in pretul pe care l-am platit deja, pt ca asigurarea acopera mare parte din 2007?
va multumesc anticipat pentru un raspuns.

06 Ian 2007, 14:13

Cel mai bine ar fi sa suni la Ardaf si sa intrebi.

06 Ian 2007, 14:27

eu nu cred ca ai all inclusive la 330 ron...dar in fine, toti asiguratorii trebuie sa iti dea alt fel de asigurare in 2007....se schimba ceva.

06 Ian 2007, 16:38

Asigurarea obligatorie contine acum RCA + Carte Verde. Nu vorbesc din auzite, mi-am facut-o pe 26 dec. Cartea Verde serveste drept asigurare cand iesi cu masina din tara. Fie ca vrei sau nu sa iesi din tara, din cauza ca ai dreptul sa faci asta doar cu buletinul, esti obligat sa-ti faci Carte Verde.

situatie asemanatoare

06 Ian 2007, 16:45

Si eu am facut RCA-ul pe 08 dec (atunci expirase cea veche), la ASIROM si nu mi-au dat cartea verde, ci doar chit si rovigneta. Am fost acum 2 zile la ei si mi-au dat-o gratuit. Explicatia lor a fost ca asigurarile incheiate anul trecut nu beneficiau si de cartea verde pt ca nu existau formularele speciale, acum insa sunt si le poate obtine oricine.
In concluzie du-te la ei si cere-o, sunt obligati sa ti-o dea.
Bafta!

06 Ian 2007, 18:51

De la 1 Ianuarie 2007 RCA include si carte verde si rovigneta
Cei care si-au facut RCA inainte de 1 Ianuarie dar care are valabilitate in 2007 contacteaza Asiguratorul si acesta va elibera la cerere cartea verde gratuit
Sau mai pe scurt idem Bud
CU Stima

ok

06 Ian 2007, 19:33

multumesc tuturor!
m-am mai linistit. deja am scris si la serviciul clienti al ardaf si astept un raspuns, probabil va fi similar sugestiilor voastre. @Asgard: cand am zis all inclusive m-am referit la rca, carte verde si vigneta, totul la 330 ron pt motor de 1998 cm. asigurarea am facut-o la http://www.rca-ieftin.ro/ si vad ca tarifele sunt inca in vigoare.

06 Ian 2007, 23:33

primesti carte verde pe perioada asigurata in 2007
Răspunde