Arhiva
Intilnire Bucuresti, ianuarie 2007?
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Moderator: Automatistul
de zuza » 14 Ian 2007, 16:23
asteptam in continuare pozele celor care au facut. si poate data viitoare se gaseste cineva sa-mi aduca aminte sa-l iau si eu. aparatu', zic...

I am the great pretender!
-
zuza - Fondator al Asociaţiei ClubFord
Greenest Member - Mesaje: 862
- Maşina:
de Maximilian » 14 Ian 2007, 20:41
Cu acest prilej am un mesaj pentru moderatorii acestui forum, in special pentru Asgard, Maddog, Zanga. Baieti, va felicit pentru ce ati facut cu acest club pana la aceasta ora. Desi vin la intalniri de numai 4 luni(intre astea in noiembrie nu am reusit sa ajung) am observat o crestere clara a numarului de oameni care apar, iar intalnirile au devenit un adevarat deliciu, practic au devenit un lucru asteptat timp de o luna in FIECARE LUNA deja de catre peste 20 de masini si mai mult de 30 de oameni care vin regulat. Aceste intalniri deja au capatat o anumita avengura si cred ca vor deveni din ce in ce mai populare. Intr-adevar clubul este pe drumul cel bun. Mai e nevoie sa se finalizeze actele si sa devina legal, iar atunci cred ca intr-adevar vom avea un cuvant de spus in multe privinte. Inca o data, felicitari moderatorilor, felicitari membrilor pentru ca au aratat ca stiu sa se distreze, ca stiu sa fie prietenosi cu oameni pe care poate i-au vazut prima oara in viata, ca mai exista si romani cu mult bun simt si buna crestere! Doresc tuturor membrilor acestui club(inclusiv mie) cat mai multi kilometri fara probleme, cat mai multe intalniri frumoase, (poate si mai frumoase ca cele de acum, poate in alt decor..vom vedea) si cat mai multi prieteni printre participantii la intalniri!
Acum, sa trecem la treburi mai importante:D...unde sunt pozeleeeeee? Avem si filmul ala...deja toata ziua m-am plimbat pe langa computer asteptand sa apara pe forum. Am facut sant pe langa birou :icon_biggrin: !! :icon_cry:
Stie cineva cand apare si restul de poze? Eu am mai numarat vreo 2-3 aparate in plus fata de cel cu care s-au facut pozele deja postate.(aparatele lui Pretorian si Bogdanv)
Acum, sa trecem la treburi mai importante:D...unde sunt pozeleeeeee? Avem si filmul ala...deja toata ziua m-am plimbat pe langa computer asteptand sa apara pe forum. Am facut sant pe langa birou :icon_biggrin: !! :icon_cry:
Stie cineva cand apare si restul de poze? Eu am mai numarat vreo 2-3 aparate in plus fata de cel cu care s-au facut pozele deja postate.(aparatele lui Pretorian si Bogdanv)
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Maximilian » 14 Ian 2007, 21:22
Super misto pozele. E una dintre ele cu masinuta mea in miscare..cred ca e printre cele mai misto poze pe care le am cu ea. Mersi Bogdan.
Cine a facut filmul? Ala trebuie pus pe forum, sa vada vizitatorii cum ne-am distrat :icon_biggrin: !
Cine a facut filmul? Ala trebuie pus pe forum, sa vada vizitatorii cum ne-am distrat :icon_biggrin: !
Ultima oară modificat de Maximilian pe 14 Ian 2007, 21:31, modificat 1 dată în total.
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Maddogul » 14 Ian 2007, 21:33
Ma bucur estrem de multa ca v-ati distrat si multumiri din partea stuffului pentru cuvintele de lauda
In continuare ne vom stradui sa imbunatatim si mai mult experienta online si experienta intalnirilor
Inca odata multumiri
PM pt poze PM me
Cu Stima
In continuare ne vom stradui sa imbunatatim si mai mult experienta online si experienta intalnirilor
Inca odata multumiri
PM pt poze PM me
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
-
Maddogul - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
de bogdanv » 14 Ian 2007, 21:36
...si in sfirsit am ajuns la capat...
si aici sint si fratiorii nostrii mai mici care au intregit adunarea si au facut-o mai .... feminina dupa opinia unora sau mai interesanta dupa parerea altora. din pacate, dupa asta am plecat eu dar am vazut ca v-ati dus la cafenea, etc....data viitoare sper sa nu mai ratez macar caimacul cafelei sau frisca de la capuccino...
)
si aici sint si fratiorii nostrii mai mici care au intregit adunarea si au facut-o mai .... feminina dupa opinia unora sau mai interesanta dupa parerea altora. din pacate, dupa asta am plecat eu dar am vazut ca v-ati dus la cafenea, etc....data viitoare sper sa nu mai ratez macar caimacul cafelei sau frisca de la capuccino...

...
-
bogdanv - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Asgard » 14 Ian 2007, 22:30
O intalnire super reusita....multi oameni noi, am fost impresionat de mondeoul automat cu schimbator de viteze pe volan....trage extraordinar....schimba treptele la 4000...
deasemenea Simon ...super simpatic..englez tipic..cu tot cu umorul sau inconfundabil
deasemenea Simon ...super simpatic..englez tipic..cu tot cu umorul sau inconfundabil
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
-
Asgard - The Big Taz
de bogdanv » 14 Ian 2007, 22:33
merci, dar asa cum am mai zis: aparatul a facut smecheria! meritul meu este doar ca l-am tinut in mina:)
cam asa am zis si eu. la BV nu am cum sa ajung ca sint cu trebi prin bucale... desi mi-ar placea.
i-am dat lui maddog pe ftpeu pozele la dimeniuni zoomabile...so help yourself gentelmens!
cam asa am zis si eu. la BV nu am cum sa ajung ca sint cu trebi prin bucale... desi mi-ar placea.
i-am dat lui maddog pe ftpeu pozele la dimeniuni zoomabile...so help yourself gentelmens!
...
-
bogdanv - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de oxigenbog » 14 Ian 2007, 22:46
acum o sa incep si eu sa pun o selectie din poze. toate le gasiti pe ftp.
aplauze si tot respectul pt cei care au pus bazele acest club.
ma bucur ca mi-am facut prieteni noi in acest weekend, toti cu o pasiune comuna - FORD. as fi vrut sa vb cu mai multi si sa retin mai multe nume dar vor mai fi si alte intalniri, asa ca o sa am timp.
zuza a incercat la cafenea sa retina mai multe nume dar...nu prea a reusit. a ajuns la concluzia ca mai intai intreaba dc il cheama bogdan si dupa inceara alt nume
.
salutari la toata lumea!
aplauze si tot respectul pt cei care au pus bazele acest club.
ma bucur ca mi-am facut prieteni noi in acest weekend, toti cu o pasiune comuna - FORD. as fi vrut sa vb cu mai multi si sa retin mai multe nume dar vor mai fi si alte intalniri, asa ca o sa am timp.
zuza a incercat la cafenea sa retina mai multe nume dar...nu prea a reusit. a ajuns la concluzia ca mai intai intreaba dc il cheama bogdan si dupa inceara alt nume

salutari la toata lumea!
Ford Focus 2014 1.5T 150CP Titanium
-
oxigenbog - Romcar
- Maşina:
de BogdabB » 14 Ian 2007, 22:56
Dragilor, am o mare problema. Filmul cu defilarea noastra este .mov , are 110M si cred ca e bine sa il aduc la dimensiuni rezonabile inainte de al posta. Daca cineva are sugestii, eventual cum poate ajunge pe youtube, ii ramin recunoscator.
O sa mai sap si eu sa vad cum reduc dimensiunea.
O sa mai sap si eu sa vad cum reduc dimensiunea.
Ford Focus Trend CL Wagon 2006 1.6 TDCi 109CP
- BogdabB
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Maximilian » 14 Ian 2007, 23:00
Vorbeste cu Maddog, si te ajuta el sa il uploadezi pe ftp, iar noi il luam de acolo, adica nu e o problema ca are 110 mega. Dai pm sau vezi id-ul lui la sectiunea id-uri de mess pe discutii libere.
De asemenea, daca mai ai poze uploadeaza-le pe ftp, si macar o parte din ele aici. Vezi ca pe ftp gasesti si restul de poze, asa ca le poti downloada.
De asemenea, daca mai ai poze uploadeaza-le pe ftp, si macar o parte din ele aici. Vezi ca pe ftp gasesti si restul de poze, asa ca le poti downloada.
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Maximilian » 14 Ian 2007, 23:49
A picat cateva secunde forumul..dar si-a revenit. Let the uploads begin! :icon_biggrin:
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Maximilian » 15 Ian 2007, 14:10
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
- BogdabB
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Maximilian » 15 Ian 2007, 14:53
-