Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ramas bun... de la vechiul look

11 Iun 2009, 19:12

Mai are inca 4 ore in care poate sa puna pozele.

12 Iun 2009, 00:00

Lasati omul ca si asa o fi nervos ca nu e gata masina.......... :D

12 Iun 2009, 15:33

sper ca macar azi ti e mila de noi...ca tot asteptam si poate ne arati cateva poze....asteptaaam

12 Iun 2009, 16:13

oare mai are Fordul sau l-a vandut?!

13 Iun 2009, 09:16

Poate i-a taiat cineva cauciucele si nu are cum sa ajunga acasa sa puna pozele pe net.

13 Iun 2009, 11:21

Uitati aici cu noul look al masini :D

Cum...nu o vedeti? E chiar acolo in stanga, langa tufele alea. Ce misto a iesit nu e asa? :D

Culoarea este foarte discreta, abia daca o vezi =))
FiÅŸiere ataÅŸate
sosea-care-duce-spre-plaja-mari_4758.jpeg

13 Iun 2009, 11:26

:-O vrei sa spui ca a dat coltu' ? :P

13 Iun 2009, 12:55

Nu. Este culoare invizibila. In plus are 3 dungi invizibile un parbriz de claritate irepetabila si jante in cunoscuta vopsea invizibila.
Din pacate se vede clar ca difera nuanta dintre bara fata si capota, pacat, ca in rest ii faina.

13 Iun 2009, 13:16

Exact. De aia nu apar poze:D Noua culoare este invizibila :P

13 Iun 2009, 15:44

Of,of,of trebuie sa apara ca doara nu ne-a agitat degeaba :-"

13 Iun 2009, 16:09

pai din cate stiu eu, azi la 11:00 era intalnire in CJ si de acolo plecau cu cortul nush pe unde. deci pozele poate or sa apara undeva luni marti.
daca vor aparea...

13 Iun 2009, 22:37

dragilor poze nu o sa mai fie de curand :(, am scos masina de la vopsit, am pozato da is prea dezamagit sa pun poze... m-am agitat dejaba, imi cer scuze, este un esec total... is dezamagit 100% din ce a iesit... nici nu mai am cuvinte, am asteptat atat de mult sa o vad si cand am luat masina am descoperit multe defecte in ale vopsitului... luni masina va fi din nou la vopsitorie cu un discurs nemaipomenit din partea mea catre neamul meu drag...
am ajuns la vorba aia: "cum te f** neamurile nu te f**e nime"
probabil poze pe la sf saptamanii viitoare, daca va fi ceva de capu ei... sry inca odata pt agitatia creata... :(( :(( :((

13 Iun 2009, 22:46

pai mai bine pune acum pozele ca sa putem face o comparatie cu ce va fi saptaman viitoare... te joci cu nervii nostri. nu frumos.

14 Iun 2009, 07:06

man stai relax ca nu e un esec, capota e un esec dar in rest ... cred ca se scoate la polish. oricum ideea cu 2 culori e f interesanta pacat ca nu se observa mai tare diferenta ...
ps: spune-le dom`le cum SUNA motorul cu filtru K&N :) nota 20 :)

15 Iun 2009, 20:17

Mor de curiozitate....si eu caut de mult undeva unde sa ii trag o revopsire. Is tare curios cum o sa iti iasa

Daca esti de treaba imi trimiti un MP cu costurile integrale pentru o revopsire si niste detalii. :D

19 Iun 2009, 19:07

Am pus ceva poze dar, nu inca nu am facut rost de un aparat mai profi in care sa se vada clar diferentele de culoare, cand o sa fac o sa le postez...
FiÅŸiere ataÅŸate
Imagine054.jpg
Imagine053.jpg
Imagine052.jpg
Imagine051.jpg
Imagine039.jpg
Imagine038.jpg
Imagine037.jpg
Imagine004.jpg
Imagine003.jpg
Imagine000.jpg

19 Iun 2009, 19:28

dc nu ma insel ai avut black panther fosta culoarea ...asta e un marin ..dungile nu le mai pui :P

19 Iun 2009, 19:52

am avut BLUE SMOKESTONE si acum am tot BLUE SMOKESTONE si pe plafon si pe capota e NEAGRA, dar in pozele astea nu se vede... fac ceva poze mai calumea si le postez pe alea... dungile ma gandesc sa le pun dar deocamdata is in criza :D, am o idee cam cu as vrea sa fie acum dungile... ceva mai sofisticat ca si cele ce le-am avut data trecuta...

01 Mar 2010, 00:58

poze noi!
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0787.JPG
IMG_0785.JPG
IMG_0784.JPG

01 Mar 2010, 11:52

salut,,,vechile jante nu le mai ai?? nu le vinzi??...un pret..ms...sunt de langa cluj.

01 Mar 2010, 21:02

s-au dat de ceva vreme! le-am avut de vanzare cu tot cu gume pe forum!
Răspunde