ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
15 Ian 2007, 19:41
salutare forumisti!
Nu sunt posesor de FORD, dar sunt admirator al marcii... Postez aici pentru ca nu gasesc un loc potrivit pentru ce vreau eu sa intreb! Aveti idee de ce pe ford.ro, la configurator, nu mai este varianta 1.6 diesel si 110 cai la Focus? S-a scos din fabricatie?
15 Ian 2007, 21:01
Au mai fost ceva discutii pe forum pe tema asta di, din cate imi amintesc, se spunea ca varianta de 1.6 110cp nu mai este pentru ca era un motor cu normele de poluare Euro III, iar acum toate masinile noi trebuie sa respecte normale de poluare Euro IV. Din cate imi aduc aminte, parca intr-o perioada motorul asta era numai pe varianta Ghia si doar cu cutie de viteze automata.
15 Ian 2007, 23:05
nu mai apare pe configurator pt ca nu mai exista in oferta, doar in varianta ghia cu cutia automata CVT.
mai exista varianta 1.6 tdci 90, care pt varianta "trend 007" are in continuare reducerea de 1000 la CIP chiar si la comanda.