Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Ford Fusion cutie automata

12 Iun 2009, 13:12

Vand Ford Fusion 1,4, benzina, 2004, cutie de viteze automata durashift, negru, 60000 km, aer conditionat, senzori parcare.
Pret - 7500 euro, negociabil.

Re: Vand Ford Fusion cutie automata

12 Iun 2009, 14:05

:)) Cit consuma ?

12 Iun 2009, 15:40

9-10 in oras, 7 afara

12 Iun 2009, 18:53

nu cred ca e full-automatic.
e cutia manuala cu ceva comanda electro-mecanica.
nu-i asa?

13 Iun 2009, 11:51

este Durashift. Adica full automatic [ D,R,N] plus functie tip-tronic [schijbi vitezele cu + si -, ca la curse].
Si, in plus, pretul e negociabil !

14 Iun 2009, 15:42

Free up, mai rar Durashift pe Fusion!!!

Sunt cam bullet-proof cutiile astea, nu mai credeti miturile "automata, fugi frate...iti pica si bagi o gramada de bani in ea"

14 Iun 2009, 20:49

Poate ca o fi asa, dar pana acuma n-am avut NICI o problema cu ea. Am inteles si ca-s mai bune ca hidramatele de la Passat, asa ca intai vezi, apoi crezi.

15 Iun 2009, 09:31

Nu faceti confuzii: pe Fusion se monteaza cutia mecanica robotizata cu numele Durashift Est, pe Mondeo si unele Passaturi se pune cutia hidramata clasica, cu ulei si convertizor de cuplu (facute de Jatco sau ZF); cutia mecanica robotizata e o cutie mecanica clasica dar are o automatizare care "calca" un ambreiaj intern in locul soferului si nu e in nici un caz mai buna ca o cutie automatizata clasica, nici ca fiabilitate nici ca mod de functionare dar nici nu e foarte proasta, daca nu depasesti niste limite poti merge linistit in regim automat si cu ea...

15 Iun 2009, 22:53

Eu conduc de 3 ani o masina identica cu cea aflata aici la vanzare. Deosebit de confortabila si fiabila, caci nu am fost in service decat pentru revizii...
Este deosebit de comoda in oras si, din punctul meu de vedere, datorita simplitatii constructive a cutiei Durashift EST (care este in principal cutia manuala clasica IB5+3 motoare electrice+un calculator) nu prea are ce sa se strice la ea.
Iar in ceea ce priveste consumul, sunt de acord: 9-10 L/100km in oras, poate chiar 6 in afara (depinde de stilul de mers).
Oricum merita vazuta masina, caci si eu am fost sceptic in ceea ce priveste cutia automata, dar acum nu imi voi mai cumpara niciodata o masina cu ambreiaj clasic.
Toate cele bune,
Subiect închis