Discutii libere/forum

Violenta la volan

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: ca tot veni vorba...

Mesajde Asgard » 09 Sep 2006, 01:06

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2anga, dar daca-l filmezi...
si mergi la Politie sa-l amendeze pentru injurii?? Merge??

PS: Slava Domnului ca prostia nu doare, ca altfel spitalele ar fi fost pline! :icon_mrgreen:

Daca il filmezi l-ai prins pe prost.Ca il poti da in judecata pt injurii si calomnie.

in noul cod penal, calomnia nu se mai pedepseste.filmarea ta nu poate avea nici relevanta din cauza ca nu a fost facuta de autoritati , in urma unei anchete
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

ma gandeam eu...

Mesajde verga_Cip » 11 Sep 2006, 07:44

ca nu ai succes... asta e! undeva scrie ca daca un conduc ator auto adreseaza injurii si ai martori, "organele" de politie il amendeaza!
acum... martori gasesti pe tot drumul! de-aia ziceam de filmat!

ma las pagubas! vorba lui zanga: ma cobor la mintea tuturor .. "distrusilor" ...
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Gabii » 12 Sep 2006, 11:23

Injuriile si semnele obscene facute in trafic vor fi mai aspru pedepsite de noul cod rutier ce intra in viguare peste 10 zile.
Nu prea inteleg cum o sa demonstreze cineva in instanta ca daca ii arati la unu degetu din mijloc- inseamna ca l-ai ofensat. Poate la fel de bine sa insemne ca il saluti sau ceva de genu "uita bah ce deget lung am io bah!"

Totusi, trebe sa va povestesc o intamplare 100% reala.
Am un coleg de servici, a fost prin Germania in delegatie anul trecut. Acolo a primit o masina de la firma, ca sa aibe cu ce sa se plimbe. Intr-o zi, pe autostrada, romanul nostru s-a simtit frustrat de faptul ca in fata lui rula o masina cu niste octogenari... care mereau cam incet. Asta s-a enervat, le-a dat flash-uri si clacsoane. Dupa ce s-au tras aia pe banda dreapta, romanul nu s-a multumit, in dreptul lor i-a salutat nitel cu degetul din mijloc fluturat in aer, asa cum a facut Bogdan Stelea cand dirija galeria la un meci al lui Dinamo :icon_lol: . Buuun, deja uitase intamplarea, sejurul lui de 2 luni se apropia de sfarsit, urma sa se intoarca in tara.. cand pe adresa firmei a venit o amenda de 200 de euro pt soferul masinii cu nr "..." pe motiv : "Comportament indecent pe autostrada in data de... bla bla". Aia 3 din masina au depus plangere la politie si romanul s-a ales cu amenda de 200 de euro. Asa ca daca s-ar vrea, s-ar putea implementa si la noi sitemul asta. La cat se injura si la cate semne prietenesti se fac zilnic pe strada, cred ca incasarile din amenzi ar concura cu taxa pe viciu.... :icon_exclaim:

Asa ca io am inceput sa ma calmez la capitolul gesturi.. da inca ii invat pe unii sa-si conduca masinile de multe mii d eeuro.. si incerc sa le arat ca chiar si in situatia lor, daca au semnul "Stop" sau "Cedeaza trecerea" - pai atunci trebuie sa respecte semnul ala :icon_lol: .

P.S Ieri l-am iertat pe unu care a iesit cu jumate de masina de pe o straduta, asa la intimidare, doar pt ca eram cu nevasta si ca mi-a zis "hehe, uite, ala din masina aia e instructoru meu de karate din facultate..." :icon_rolleyes: . Asa ca decat sa ii fac masina muci si sa ma aleg cu o bataie, am decis sa il evit.... Da nu-i bai, ca si azi e o zi... :icon_lol:
Nu sunt mecanic.. doar motociclist, oltcitist, si cate-odata daciot.. in principal sunt pescar de crapi koy cu ochii bulbucati

Honda Dominator NX 650
Dacia 1304 GPL(cotet pe roti)
Oltena 12 TRS 205.000 km (Racheta visinie)
Gabii
Posesor de Ciombelete

Mesajde zuza » 12 Sep 2006, 12:29

...in care zuza era sa dea coltu' pentru ca un domn cu un Golf era atat de preocupat de telefonul sau mobil si de conversatie incat a intrat pe sensul zuzei de mers si era sa o pupe!!
mai naspa e ca in spatele sau, la o masina distanta, era politia, care, probabil ca la ora 9 nu se trezise sa vada ce face domnul pe sosea....

whatever....
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde Mihai L » 12 Sep 2006, 12:39

Probabil il urmareau sa-l prinda in flagrant cand "pupa" pe cineva...
Si atunci sa vezi amenzi de 30 RON ce-i dadea... :icon_evil:
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde verga_Cip » 12 Sep 2006, 12:39

$1 scrie:$2..in care zuza era sa dea coltu' pentru ca un domn cu un Golf era atat de preocupat de telefonul sau mobil si de conversatie incat a intrat pe sensul zuzei de mers si era sa o pupe!!
mai naspa e ca in spatele sau, la o masina distanta, era politia, care, probabil ca la ora 9 nu se trezise sa vada ce face domnul pe sosea....

whatever....

POLITIA NU SE TREZESTE! SE SCOALA!!! CA E ORGAN!!!!! :icon_mrgreen:
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde catalin40A » 12 Sep 2006, 17:20

CORECT !!!!!
FOCUS II 1.6 TDCI 110HP TREND CHAMPIONS LEAGUE .2006
catalin40A
Member

Maşina: FORD FOCUS II 2006, 1.6 TDCI, 109 CP

Mesajde Maximilian » 02 Oct 2006, 22:30

Am patit-o azi urat...ma rog...am scapat cu bine.
Eram pe la Domenii, veneam pe Caraiman cand a sarit unul in fata masinii. Omul parea foarte distrat, s-a pus in fata mea si statea cu mana ca sa ma opresc. Am franat mult, am claxonat. Pana la urma s-a dat din drum(eu am crezut ca a patit cine stie ce de s-a postat acolo) iar omul a inceput sa rada de parca moama ce gluma buna a facut. Evident ca mi-am bagat si mi-am scos(dar asta in masina, afara nu se auzea). Insa la plecare i-am aratat si semnul fericirii, adica degetul mijlociu ridicat "falnic".
Ajung la semafor, prind stopul. Fac dreapta, si 150 de metri mai incolo ma opresc la magazinul de piese auto ca sa caut un furtun de vacum.

Cand ies din masina ma trezesc cu omul in fata mea, smecher "ce, m-ai injurat, mi-ai arata mie asa, ca iti dau ca te fac" si se dadea la mine. Eu i-am spus clar "ce cautai nene in mijlocul drumului, zi mersi ca ti-am aratat asa si ca nu am dat peste tine". Omul nu avea mai mult de 1.80(zic eu) dar era destul de solid.(plin de tatuaje, pushcarie style)
Eu sunt micut asa, 1.69, slabut (totusi destul de bine facut) dar am facut destul de mult inot, sunt un tip sportiv si destul de agil, adica ma lupt pana nu mai pot daca ma simt amenintat(in pericol). In spatele lui mai apare unul, tot atat de inalt dar slab...vai mama lui, cu gura si mai mare. Intru in magazin, intra si astia dupa mine, ca ma bat, si asa mai departe. Am urlat la ei ca daca nu se potolesc chem politia(au parut deja ezitanti...intre timp a mai aparut unul la usa). Ies astia din magazin, si se intoarce tocmai slabatura, cel mai smecher, a incercat sa imi dea una dar am parat inainte sa apuce sa faca ceva si a iesit brusc din magazin.
Dupa cam 15 secunde apare un politist in magazin, am vb cu el si i-am spus ca am probleme cu oamenii aia. Am mers cu el la ei(ei deja incepusera sa se sustraga...) si au inceput ei ca vai , ca le-am aratat semnul si asa mai departe. Eu i-am spus politistului, el s-a prins cam ce s-a intamplat. Intre timp a mai aparut unul cu o moaca de puscarias de genul "born in prison", tatuat, mare la cam 2 metri si solid cum eu personal nu am mai vazut pe nimeni in viata mea. Din fericire eram deja cu politistul langa mine si nu a incercat sa faca nimic iar omul legii m-a luat pe mine si pe cel atins de injuratura mea la duba. Pe el l-a pus in duba, intre timp l-am tras pe politai deoparte si am vb cu el, i-am spus ca trebuia sa plec pana la Ploiesti, ca nu doresc sa depun plangere doar ca am gasit foarte buna ocazia sa scap nebatut...pentru ca ce e clar este ca daca nu aveam noroc greu ieseam basma curata. Omul a zis ok, ca sa nu mai injur ca nu stiu peste ce nebuni dau, ca sa ma uit la ei cum arata, etc. Si ne-am salutat, si mi-am vazut de drum.

Ce pot sa spun...eu m-am calmat destul de mult in trafic(daca injur am grija sa nu ma agit prea tare sa se simta cineva ofensat), iar aceea parea o situatie initial foarte lejera, fara nici un fel de factor de risc. Insa era sa o patesc destul de urat...de la un om cat am vazut acolo, m-am trezit cu mai multi oameni foarte solizi si care abia asteptau sa bata pe cineva.

Revin cu sfatul....hai sa stam linistiti...si recomand tuturor sa isi cumpere spray paralizant...ceea ce o sa fac si eu cat de repede, pentru ca nu stim peste ce retardati dam....iar nebunii nu gandesc prea mult si putem sa dam de belea.
Ultima oară modificat de Maximilian pe 03 Oct 2006, 10:02, modificat 1 dată în total.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde lucicop » 03 Oct 2006, 07:03

Asteptam un topic cu cele mai bune sprayuri paralizante :icon_biggrin: Testate personal... ca vreau si io sa-mi iau.
Ford New Focus Ghia, 1.6 Ti-VCT 16V, 115 CP
lucicop
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2006, 1.6 Ti-VCT 115CP

Mesajde dtipuit » 07 Oct 2006, 17:52

$1 scrie:$2steptam un topic cu cele mai bune sprayuri paralizante :icon_biggrin: Testate personal... ca vreau si io sa-mi iau.

Si sa speram ca nu o sa ajungem la vreun topic cu " arme si munitii"..ca atunci chiar ca e de rau :icon_lol: :icon_mrgreen:
Focus III SW 2.0 TDCi 163 CP powershift
dtipuit
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2011 SW Titanium 2.0 TDCI 163 CV Powershift

Mesajde mihaip » 07 Oct 2006, 18:01

$1 scrie:$2m patit-o azi urat...ma rog...am scapat cu bine.
Eram pe la Domenii, veneam pe Caraiman cand a sarit unul in fata masinii. Omul parea foarte distrat, s-a pus in fata mea si statea cu mana ca sa ma opresc. Am franat mult, am claxonat. Pana la urma s-a dat din drum(eu am crezut ca a patit cine stie ce de s-a postat acolo) iar omul a inceput sa rada de parca moama ce gluma buna a facut. Evident ca mi-am bagat si mi-am scos(dar asta in masina, afara nu se auzea). Insa la plecare i-am aratat si semnul fericirii, adica degetul mijlociu ridicat "falnic".
Ajung la semafor, prind stopul. Fac dreapta, si 150 de metri mai incolo ma opresc la magazinul de piese auto ca sa caut un furtun de vacum.

Cand ies din masina ma trezesc cu omul in fata mea, smecher "ce, m-ai injurat, mi-ai arata mie asa, ca iti dau ca te fac" si se dadea la mine. Eu i-am spus clar "ce cautai nene in mijlocul drumului, zi mersi ca ti-am aratat asa si ca nu am dat peste tine". Omul nu avea mai mult de 1.80(zic eu) dar era destul de solid.(plin de tatuaje, pushcarie style)
Eu sunt micut asa, 1.69, slabut (totusi destul de bine facut) dar am facut destul de mult inot, sunt un tip sportiv si destul de agil, adica ma lupt pana nu mai pot daca ma simt amenintat(in pericol). In spatele lui mai apare unul, tot atat de inalt dar slab...vai mama lui, cu gura si mai mare. Intru in magazin, intra si astia dupa mine, ca ma bat, si asa mai departe. Am urlat la ei ca daca nu se potolesc chem politia(au parut deja ezitanti...intre timp a mai aparut unul la usa). Ies astia din magazin, si se intoarce tocmai slabatura, cel mai smecher, a incercat sa imi dea una dar am parat inainte sa apuce sa faca ceva si a iesit brusc din magazin.
Dupa cam 15 secunde apare un politist in magazin, am vb cu el si i-am spus ca am probleme cu oamenii aia. Am mers cu el la ei(ei deja incepusera sa se sustraga...) si au inceput ei ca vai , ca le-am aratat semnul si asa mai departe. Eu i-am spus politistului, el s-a prins cam ce s-a intamplat. Intre timp a mai aparut unul cu o moaca de puscarias de genul "born in prison", tatuat, mare la cam 2 metri si solid cum eu personal nu am mai vazut pe nimeni in viata mea. Din fericire eram deja cu politistul langa mine si nu a incercat sa faca nimic iar omul legii m-a luat pe mine si pe cel atins de injuratura mea la duba. Pe el l-a pus in duba, intre timp l-am tras pe politai deoparte si am vb cu el, i-am spus ca trebuia sa plec pana la Ploiesti, ca nu doresc sa depun plangere doar ca am gasit foarte buna ocazia sa scap nebatut...pentru ca ce e clar este ca daca nu aveam noroc greu ieseam basma curata. Omul a zis ok, ca sa nu mai injur ca nu stiu peste ce nebuni dau, ca sa ma uit la ei cum arata, etc. Si ne-am salutat, si mi-am vazut de drum.

Ce pot sa spun...eu m-am calmat destul de mult in trafic(daca injur am grija sa nu ma agit prea tare sa se simta cineva ofensat), iar aceea parea o situatie initial foarte lejera, fara nici un fel de factor de risc. Insa era sa o patesc destul de urat...de la un om cat am vazut acolo, m-am trezit cu mai multi oameni foarte solizi si care abia asteptau sa bata pe cineva.

Revin cu sfatul....hai sa stam linistiti...si recomand tuturor sa isi cumpere spray paralizant...ceea ce o sa fac si eu cat de repede, pentru ca nu stim peste ce retardati dam....iar nebunii nu gandesc prea mult si putem sa dam de belea.

Lasa ca intra noul cod rutier in vigoare si situatia se rezolva altfel : franezi bine de tot ca sa nu-l iei pe capota dai drumu la frana cat sa-l invinetesti la gioale cu bara.
Sau incerci sa-l iei cu coltul , 'din evitare' astfel incat sa nu-ti cada pe capota si sa-ti indoaie masina.
mihaip
Incepator

Mesajde Maximilian » 09 Oct 2006, 08:22

Mersi de sfat...daca as fi fost cu Dacia, nu mi-ar fi fost jena sa il invinetesc la "gioale"...dar sa lase un jegos zgarieturi pe masina mea???...eram intr-o mare dilema :icon_mrgreen:
Maximilian
Petrol Head

Mesajde Maximilian » 10 Oct 2006, 16:23

Ieri si astazi am avut "onoarea" de a prinde blocajele de trafic datorate opririi circulatiei pe tronsonul de drum Casa Presei Libere-Baneasa. (pe langa asta i-a mai apucat pe aia cu sanitaru' sa faca si proteste ca sa fie si mai frumoasa treaba)
Tin sa spun ca daca eram mai aproape sa explodez...acum as fi fost. Incercam sa ma mentin calm, trebuia sa ajung si la facultate, aveam de luat ceva marfa din Otopeni si sa o duc in Militari(in militari nu am mai ajuns, si nici laprimul seminar de la facultate)...iar de mers...pot spune ca atunci cand nu am ros volanul de draci ca pe orice artera se merge bara la bara, am alergat serios de tot. Se mai bloca traficul(chiar si cand se degaja usor) pentru ca au trecut pe putin 2 coloane oficiale...de...au prioritate. Am stat la o bariera de tren 10 minute pe centura pana a trecut O LOCOMOTIVA...si lista continua.
Oamenii din tara asta sunt pusi pe un singur fapt..sa ne imbolnaveasca de nervi! :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil:

Asta se intampla dupa ce ne-am omorat nervii cu francofonia...unde francezii erau primiti ca regii iar noi eram tratati ca ultimii cersetori...ieseam din Bucuresti pe o banda amarata in vreme ce francezii aveau peste 2 benzi-3 rezervate.
Aici se adauga si benzina arsa degeaba...in timp ce ne miscam cu viteza melcului, si nici nu putem opri motoarele. Hai sa dam foc la Guvern!!!!!! :icon_evil:
Revolutieeeeee;)
Maximilian
Petrol Head

Atac mafiot...

Mesajde danysg74 » 07 Ian 2007, 01:03

Azi am vazut o treaba ce m-a lasat masca:
o masina de teren a blocat un matiz. S-a dat jos un tip cu o ranga si i-a spart geamurile din fata Matizului. Au inceput sa urle toti pe strada si asa am auzit. Din pacate n-am apucat sa-i vad numarul masinii de teren, dar sigur o voi recunoaste prin trafic. Pina sa sun la politie ambele masini au sters-o. Sunt dispus sa depun marturie daca ii vad pe cei de la Politie ca misca ceva...
Oricum treaba a mers exact ca in filme. Ma gindesc ce as fi facut daca as fi fost eu in situatia asta... Cred ca maine imi caut un pistol, ceva... ? Unde draq' am ajuns ? Aveam impresia ca zona mea e o zona linistita... :qright5:
Kuga 2.0TDCI 163CP
danysg74
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2003 1,8TDCI 100CP

Mesajde mariuscociorva » 07 Ian 2007, 01:23

treaba cu blocatul masinii a patit-o si un prieten de al meu acum ceva timp venea seara cu fratesu de la discoteca intr-o vectra alba de prin 92 amndoi la 100 de kg 195 cm bine facuti si au fost blocati de trei masini din care s-au dat jos 2 valutisti si restu tigani in total 10 insi si au venit la ei cu bate si cutite astia au inlemnit de fricaia cu toate ca aveau pistol cu aer comprimat cumparat spray paralizant si levier si cand s-au apropiat tiganii iti dai seama ca nu au scos nimic ca ii linsau cu totu au ajuns tiganii langa ei au pus batele langa masina si au inceput sa ii injure si sa ii ameninte cand au vazut tiganii ca astia nu schiteaza nimica s-au uitat mai bine la ei si au zis ca au incurcat masina si s-au suit in masini si au plecat te intreb danysg74 ce se intampla daca reactionau intr-un fel acum cred ca le puneam flori la mormant tre sa invatam ca noi suntem mai putini decat ei ca noi avem unii famile copii parinti rude si alte cele si ei sunt borati cu ochi de prin colonii de la marginea orasului care daca se duc in parnaie au ce manca si isi mai vad si fratii ia gandeste tu sa depui marturie impotriva cuiva sa faca ala parnaie din cauza ta si la un moment dat sa te trezesti cu casa sparta sotia si fetita parca ai zis ca ai batuta si doamne fereste eu cand vad asa ceva ma fac ca ploua chit ca am 190 130 de kile si daca iti trag una te cheam fratele lui aurel vlaicu ; cel mai bine nu te bagi nu ai probleme
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 07 Ian 2007, 01:24

treaba cu blocatul masinii a patit-o si un prieten de al meu acum ceva timp venea seara cu fratesu de la discoteca intr-o vectra alba de prin 92 amndoi la 100 de kg 195 cm bine facuti si au fost blocati de trei masini din care s-au dat jos 2 valutisti si restu tigani in total 10 insi si au venit la ei cu bate si cutite astia au inlemnit de fricaia cu toate ca aveau pistol cu aer comprimat cumparat spray paralizant si levier si cand s-au apropiat tiganii iti dai seama ca nu au scos nimic ca ii linsau cu totu au ajuns tiganii langa ei au pus batele langa masina si au inceput sa ii injure si sa ii ameninte cand au vazut tiganii ca astia nu schiteaza nimica s-au uitat mai bine la ei si au zis ca au incurcat masina si s-au suit in masini si au plecat te intreb danysg74 ce se intampla daca reactionau intr-un fel acum cred ca le puneam flori la mormant tre sa invatam ca noi suntem mai putini decat ei ca noi avem unii famile copii parinti rude si alte cele si ei sunt borati cu ochi de prin colonii de la marginea orasului care daca se duc in parnaie au ce manca si isi mai vad si fratii ia gandeste tu sa depui marturie impotriva cuiva sa faca ala parnaie din cauza ta si la un moment dat sa te trezesti cu casa sparta sotia si fetita parca ai zis ca ai batuta si doamne fereste eu cand vad asa ceva ma fac ca ploua chit ca am 190 130 de kile si daca iti trag una te cheam fratele lui aurel vlaicu ; cel mai bine nu te bagi nu ai probleme
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde cipriannegau » 15 Ian 2007, 10:10

taximetristii...(imi cer scuze fata de eventualii membri care sant taximetristi)..bai frate astia sant catastrofe.nu stiu cum pot conduce astia asa prost?nu respecta nici o regula.se cred profesori intra pe contrasens,nu semnalizeaza,nu opresc pe la intersectii... ce au astia in cap?Cand am inceput sa conduc ma enervam din orice si ma luam la cearta cu toata lumea care gresea ceva..am ajuns la concluzia dupa ceva ani de condus ca violenta nu duce la nimic....te enervezi si esti predispus sa gresesti si pentru ce?pentru un prost care habar nu are une e volanul?asa ca da-i dreacu pe fraieri....nu merita efortu sa ii bagi in seama...o zi buna
EX- Ford Focus ST(facelift) RevO STAGE 4 432+ hp
Ford Focus RS mk3 REVO 400+ bhp
cipriannegau
1nsane Member

Maşina: Focus MK3 RS 400+ bhp REVO

Mesajde Blade » 15 Ian 2007, 12:39

are dreptate marius. cel mai bine e sa nu te bagi in porcariile altora. cu exceptiile abuzurilor. ce vreau sa zic e ca nu trebuie sa fim total indiferenti la ce se intampla in jur.
eu m-am invatat sa fiu calm, peste tot e aglomeratie, lumea e nervoasa, grabita, uneori e zapusala, praf. eu prefer sa dau muzica mai tare, aprind o tigara si stau cumintel in coloana si astept sa ajung acasa. asta este.

ce povestea danysg74 suna a reglare de conturi. singura treaba la care ma crizez deseori e cand imi gasesc locul de parcare ocupat de catre diversi indivizi. dar n-am ce face, injur una buna si caut alt loc, desi platesc chirie.

un exemplu de nesimtire : s-a mutat recent o familie in bloc la mine. un cuplu cu fite, el conduce ceva jeep cat un tac, ea un Audi A seize. si evident, cel mai comod loc de a gasi o parcare goala e de a ocupa pe a mea. merg de mai multe ori si le spun, ii sun si pe fix, datorita bazei de date furate de la romtelecom :D, omu bombanea ceva, o muta, dar a doua zi tot acolo era, cand el, cand nevasta.
intr-o zi ma satur si lipesc masina ( Tico pe vremea aia ) la 3 cm in paralel cu a lui si imi las cartea de vizita in geamu lui. si ma suna omu la 7 dimineata ca nu poate pleca la servici :D eu am stat sami termin cafeaua, sa gat tigara, si dupa vreo 15 minute am iesit, l-am lasat sa fiarba umpic un sucu lui de cocalar nesimtit. si deatunci s-a lecuit.

spor la toata lumea
I have a shotgun, a shovel and a big garden.
Driving a Ford Focus III Sport, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp, Frozen White
Blade
Member

Maşina: Ford Focus 3, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp

Mesajde Maximilian » 15 Ian 2007, 14:20

Super frumos leac. Foarte tare l-ai rezolvat. Eu am aceeasi problema in fata casei, deja am inceput sa ma resemnez...anul trecut faceam macel(adica scandal) daca gaseam pe cineva in fata casei. Am mai rarit-o cu scandalul, desi acum cateva saptamani m-a facut o psihloaga de la o firma de pe langa casa mea NEBUN!(firma care are vreo 15-20 de masini si le parcheaza pe toate pe o strada, le pun pe diagonala astfel incat nu mai exista trotuar) M-a facut nebun pt ca dupa ce am chemat-o sa isi mute masina din fata casei a aparut dupa ce m-am dus a 2-a oara dupa ea si dupa vreo 10 minute(desi iesea din firma, nu din pijama) si mi-a spus ca ce, e strada ta sa imi mut eu masina? Moment in care mi-a sarit mustarul si i-am spus frumos. "A, da? Strada mea? Dar cine a ocupat aici toata strada cu masini(desi le pot tine si acasa la angajati) si a ocupat tot trotuarul? Hai sa vreau sa trec eu intr-o zi pe trotuar si sa vezi daca nu se vor zgaria "accidental" toate masinile!". Raspunsul a fost...cel de mai sus:"Domne, eu sunt doctor, esti NEBUN!". Cert este ca nu am mai gasit masini de la aceasta firma in fata casei de atunci...
Maximilian
Petrol Head

Mesajde zuza » 15 Ian 2007, 15:10

eu imi gasesc locul de cele mai multe ori ocupat, intrucat orele neomenesti la care ajung eu acasa nu-mi permit mai mult. dar intrucat nu ai ce damage face, decat sa ma enervez cumplit, ridic din umeri si pun si eu pe zuzi unde gasesc liber. e o jungla, ala care vine primu' s-a scos! :D
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde bogdanv » 15 Ian 2007, 15:43

he, he la chestia cu parcarea...cred ca ar trebui sa deschidem un thread special....
eu am diverse metode, biletele, amici cu remorca iar de craciun am apelat chiar la politia de sector care a gasit omu care parcase pe locul meu.
la violenta am ajuns cu un nene care sustinea ca el are locul acolo desi nu avea masina si nici nu platea dar vene fiul lui o data la doua zile acolo si parca pe locul acela. am ajuns la pumni, politie si alte chestii...dar am invins!
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde oxigenbog » 15 Ian 2007, 21:35

eu eram sa sar la gatul tipului care mi-a zgariat masina in a 2 zi dupa ce am luat-o, dar cand am vazut ca era la 45-50 de ani, cu 2 copii si cu nevasta...ca dc era de varsta mea iesea urat. f greu m-am calmat in ziua aia...
de cand am masina si vad ca sunt unii soferi care nu au nici o treaba cu volanul simt ca ma urc pe pereti - inconstienti si senini ca niste floricele!
va tb sa ma obisnuiesc cu gandul ca e mai importanta sanatatea mea decat masina in sine...dar va fi fff greu...
Ford Focus 2014 1.5T 150CP Titanium
oxigenbog
Romcar

Maşina: Ford Focus 2014 1.5T 150CP

Mesajde Mihai L » 16 Ian 2007, 01:21

Stai asa ca vei intalni si soferi care mai fac si scandal dupa ce ca merg aiurea... Parol!
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde oxigenbog » 16 Ian 2007, 08:14

pai am intalnit, se putea...chiar un taximetrist. eram la unirii la fantanile acelea cu rondoul acela in mijloc si acolo sunt 3 benzi. eram pe cea din mijloc si am zis sa merg pe ea chiar dc nu era nimeni in partea stanga si puteam sa o iau drept. dar cand esti pe mijloc cel din spate sau lateral dreapta are impresia ca nu vei merge pe banda ta si ma trezesc cu un taxiu cu botul la 2 palme de oglinda din stanga. iau de volan stanga mult, mai tare ma sperii si ala trece pe langa mine in viteza.
ma duc dupa el la stop, dau geamul jos si super nervos il intreb ce faci frate?! si el ma intreba de ce nu tin banda??? el venea pe mine si tot eu nu tineam banda. hai poate eram f aproape de marginea din dreapta a benzii, dar sa imi spuna ca nu tin banda cand el nu mai avea mult si se urca pe mine...
oxigenbog
Romcar

Mesajde zvony » 16 Ian 2007, 08:32

Asta pentru ca tu nu intelegi legile taximetriei: in momentul in care pe o raza de 15m exista un taxi, banda ta dispare, toate benzile fiind ale lui. Banda iti va aparea imediat ce taxiul se indeparteaza sfidant orice regula banala de circulatie pe drumurile publice fie prevazuta de lege, fie macar morala. Ca doar nu toti estem meseriasi, nu toti avem voie sa conducem cate-o troaca galbena! Parerea mea!
If in doubt... flat out! (Colin McRae)
'10 Ford Kuga '05 Ford Focus '01 Ford Focus
'06 Ford Focus ST
'89 Ford Escort RSturbo
'93 Ford Explorer Eddie Bauer (link)
'16 Ford Edge Sport
zvony

Maşina: Ford Focus Mk2 ST
VIN: WF05XXGCD56B06673

Mesajde adispan » 16 Ian 2007, 08:55

baieti, iar generalizati ... si nu e bine ... maxliv, zi si tu ce patesti cu alti participanti in trafic :)
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Mihai L » 16 Ian 2007, 09:44

Nu cred ca putem compara taximetristii din Bucuresti cu cei din afara... De altfel nici soferii, sunt sigur!
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde oxigenbog » 16 Ian 2007, 10:31

$1 scrie:$2sta pentru ca tu nu intelegi legile taximetriei: in momentul in care pe o raza de 15m exista un taxi, banda ta dispare, toate benzile fiind ale lui. Banda iti va aparea imediat ce taxiul se indeparteaza sfidant orice regula banala de circulatie pe drumurile publice fie prevazuta de lege, fie macar morala. Ca doar nu toti estem meseriasi, nu toti avem voie sa conducem cate-o troaca galbena! Parerea mea!

:icon_mrgreen: tare leagea asta...numai ca de multe ori, cam asa fac, fara sa generalizam.
oxigenbog
Romcar

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum