de Maximilian » 02 Oct 2006, 22:30
Am patit-o azi urat...ma rog...am scapat cu bine.
Eram pe la Domenii, veneam pe Caraiman cand a sarit unul in fata masinii. Omul parea foarte distrat, s-a pus in fata mea si statea cu mana ca sa ma opresc. Am franat mult, am claxonat. Pana la urma s-a dat din drum(eu am crezut ca a patit cine stie ce de s-a postat acolo) iar omul a inceput sa rada de parca moama ce gluma buna a facut. Evident ca mi-am bagat si mi-am scos(dar asta in masina, afara nu se auzea). Insa la plecare i-am aratat si semnul fericirii, adica degetul mijlociu ridicat "falnic".
Ajung la semafor, prind stopul. Fac dreapta, si 150 de metri mai incolo ma opresc la magazinul de piese auto ca sa caut un furtun de vacum.
Cand ies din masina ma trezesc cu omul in fata mea, smecher "ce, m-ai injurat, mi-ai arata mie asa, ca iti dau ca te fac" si se dadea la mine. Eu i-am spus clar "ce cautai nene in mijlocul drumului, zi mersi ca ti-am aratat asa si ca nu am dat peste tine". Omul nu avea mai mult de 1.80(zic eu) dar era destul de solid.(plin de tatuaje, pushcarie style)
Eu sunt micut asa, 1.69, slabut (totusi destul de bine facut) dar am facut destul de mult inot, sunt un tip sportiv si destul de agil, adica ma lupt pana nu mai pot daca ma simt amenintat(in pericol). In spatele lui mai apare unul, tot atat de inalt dar slab...vai mama lui, cu gura si mai mare. Intru in magazin, intra si astia dupa mine, ca ma bat, si asa mai departe. Am urlat la ei ca daca nu se potolesc chem politia(au parut deja ezitanti...intre timp a mai aparut unul la usa). Ies astia din magazin, si se intoarce tocmai slabatura, cel mai smecher, a incercat sa imi dea una dar am parat inainte sa apuce sa faca ceva si a iesit brusc din magazin.
Dupa cam 15 secunde apare un politist in magazin, am vb cu el si i-am spus ca am probleme cu oamenii aia. Am mers cu el la ei(ei deja incepusera sa se sustraga...) si au inceput ei ca vai , ca le-am aratat semnul si asa mai departe. Eu i-am spus politistului, el s-a prins cam ce s-a intamplat. Intre timp a mai aparut unul cu o moaca de puscarias de genul "born in prison", tatuat, mare la cam 2 metri si solid cum eu personal nu am mai vazut pe nimeni in viata mea. Din fericire eram deja cu politistul langa mine si nu a incercat sa faca nimic iar omul legii m-a luat pe mine si pe cel atins de injuratura mea la duba. Pe el l-a pus in duba, intre timp l-am tras pe politai deoparte si am vb cu el, i-am spus ca trebuia sa plec pana la Ploiesti, ca nu doresc sa depun plangere doar ca am gasit foarte buna ocazia sa scap nebatut...pentru ca ce e clar este ca daca nu aveam noroc greu ieseam basma curata. Omul a zis ok, ca sa nu mai injur ca nu stiu peste ce nebuni dau, ca sa ma uit la ei cum arata, etc. Si ne-am salutat, si mi-am vazut de drum.
Ce pot sa spun...eu m-am calmat destul de mult in trafic(daca injur am grija sa nu ma agit prea tare sa se simta cineva ofensat), iar aceea parea o situatie initial foarte lejera, fara nici un fel de factor de risc. Insa era sa o patesc destul de urat...de la un om cat am vazut acolo, m-am trezit cu mai multi oameni foarte solizi si care abia asteptau sa bata pe cineva.
Revin cu sfatul....hai sa stam linistiti...si recomand tuturor sa isi cumpere spray paralizant...ceea ce o sa fac si eu cat de repede, pentru ca nu stim peste ce retardati dam....iar nebunii nu gandesc prea mult si putem sa dam de belea.
Ultima oară modificat de
Maximilian pe 03 Oct 2006, 10:02, modificat 1 dată în total.