Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
21 Mai 2009, 09:09
Pai daca ai drum prin CJ ne intalnim

sau poate vii si tu la intalniri sa ne dam mari cu gemenele

. Tot X-trend ii, de aia am zis ca-s leite
15 Iun 2009, 18:46
n-ai mai zis nimik de ceva vreme.... cum stai cu tuningul?
15 Iun 2009, 19:35
Incep incet si usor. Am comandat niste ornamente cromate si un set de inele CCFL pentru faruri. Deocamdata astept sa vina. Le-am comandat de pe ebay...si am zis sa incep cu lucruri mai marunte sa vad cum merg tranzactiile. Dupa astea as vrea sa incep sa adun kitul. Important e sa gasesc si sa prind oferta buna.
Revin cu detalii dupa ce imi sosesc piesele astea.
16 Iun 2009, 01:57
cat te-au costat inelele pt faruri??
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 16 Iun 2009, 08:17, modificat 1 dată în total.
Motiv: Sters QUOTE ... te rog sa nu mai citezi mesajul anterior.
16 Iun 2009, 07:50
Cam 300 de lei cu tot cu transport. Vin din Anglia.
16 Iun 2009, 14:23
$1 scrie:$2am 300 de lei cu tot cu transport. Vin din Anglia.
ms mult...as fi si eu fff interesat de asa ceva...as fi recunoscator daca m-ai ajuta sa le procur si eu
16 Iun 2009, 15:16
Intai sa soseasca si apoi o sa scriu aici toate detaliile si toti pasii pe care i-am urmat.
17 Iun 2009, 17:45
Au sosit si inelele. Super....foarte incantat. Acuma trebuie sa le pun sus. Ideea e ca trebuie sa desfac sticla farului si daca tot fac chestia asta vreau sa le vopsesc negre in interior. Revin cu poze dupa ce le pun sus
23 Iun 2009, 18:42
Am pus inelele sus, am vopsit si farurile. Eu zic ca a iesit bine. In poze nu se vede cum trebuie....sunt destul de neclare....in realitate arata de 100 de ori mai bine. Urmeaza sa pun leduri albe pe pozitie.
Mi-au sosit si ornamentele cromate....manerele cu insertii cu crom si chederele de la geam. Trebuie sa le pun si alea sus...iar manerele intai sa le vopsesc in culoarea masinii.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

23 Iun 2009, 23:49
f frumos se vede mai ales farurile negre alea sunt tot hazul

...bv si bafta in continuare
24 Iun 2009, 13:34
Hai sa dau niste detalii atat despre procurarea lor cat si despre montare.
Cercurile CCFL le-am cumparat din Anglia. Sunt de la firma Chromiumtech special pentru Mondeo. Au fost in jur de 300 de lei cu tot cu transport. Plata am facut-o foarte simplu prin paypal (cu cardul) si au sosit in decurs de o saptamana.
Pentru montare a trebuit desfacuta sticla farului. Am incalzit imbinarea si le-am desfacut usor (trebuie destul de mare grija sa nu crape farul) si am scos partea ce am vopsit-o in negru. A trebuit matuita cu un smirghel fin ca sa prinda vopseaua pe ea. Vopsita si dupa aia montate cercurile. Ele vin cu instructiuni atat pentru montare cat si pentru desfacerea farului. Cercurile le-am legat la pozitie (pur si simplu se leaga + la + si - la -). Asamblat totul la loc....lipit inapoi sticla farului si pus sus. Nu e mare filozofie.
Pozitiile merg si ele dar am scos becurile. Vreau sa pun becuri (sau leduri) albe. Nu imi placea cum arata cu pozitiile galbene aprinse. Cercurile se aprind si cand e numai pozitia aprinsa si cand sunt aprinse farurile.
Cam astea ar fi. Revin cu detalii dupa ce montez si ornamentele cromate.
24 Iun 2009, 14:25
au iesit foarte frumos farurile
27 Ian 2010, 20:14
Sa intelegem ca sa terminat tuningul?? Cand incepusei asa de bine? Sau ne ti in suspans?

Hai ca ne-ai facut curiosi?