Vanzare

dezmembrez ford scorpio

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

dezmembrez ford scorpio

Mesajde bogdant » 15 Iun 2009, 22:45

din motive temeinice(costuri f mari)vand ford scorpio hatchback 1989 cu motor de sierra 2,3 diesel.
motorul e cumparat cu acte in regula cu vama platita dar nu l-am mai omologat si motorul de dinainte inca il am (il dau si pe ala) dar e bineinteles stricat(si nu il am acasa la mine).masina inca merge cu 140 de km/h deci e in stare de functionare si mai are asigurare pana in septembrie
pret:2500 lei ptr cine o ia asa cum e intreaga.se intelege ca nu poate fi vanduta sa mai circule(nu corespunde in acte) si din cauza ca are caroseria terminata(lonjeron ruginit ,scaun iesit prin podea,aripi etc)motorul a costat 600 de euro si l-am cumparat acum vreun an sau mai mult cred,il vand cu 300 de euro complet sau pe bucati-chiuloasa 150 euro,pompa injectie 200 lei,pompa servo 50 lei,alternator 300 lei,electromotor 200 lei,radiator(stramb dar bun) 50 lei,abs 100 lei ,cutie viteze(5 trepte) 500 lei ,jante aliaj 15 inch 150 lei bucata sau 400lei toate 4, portiere 200 lei bucata,haion 200 lei ,scaun dreapta 100 lei,bancheta spate 100 lei,faruri 100 lei bucata,stopuri 50 lei bucata, carlig de remorcare (pe care l-am adaptat ptr scorpio) 50 lei, porbagaj din teava rectangulara facut pe marimea capotei(foarte solid) 50 lei .toate preturile sunt negociabile bineinteles ptr ca nu vreau sa imi ocup loc in curte degeaba ,deci indrazniti ca ne intelegem.
pentru piese mari de genul motor sau cutie trebuie sa veniti cu cineva care se pricepe sa le desfaca,eu oricum nu ma pricep f tare.deja am desfacut de pe masina rezervorul ptr spalare luneta plus motoras,barele de protectie sunt sparte.
masina se afla intr-un sat langa targoviste ,dambovita ,iar nr meu de tel este 0721 426 198
scorpio 1989 2,3D
bogdant
Incepator

Înapoi la Vanzare