mai...atatea placeri cu voi....nitro-ul ala a facut ceva ravagii cand am fost si eu .... 300 c-ul imi place la nebunie, am fost cu unul dar era dizelar....eu sunt foarte curios cum toarce motorul ala de 6000 cmc si 420 de cai
mi-a zis un prieten ca se auzea motorul ca si cum l-ai avea in brate. nu mai zic de senzatie.
off-topic si-mi cer scuze pentru asta, dar cea mai tare masina cu care am facut test drive e un volvo v70 D5 AWD, cutie manuala,full options-masina de servici, in 2006 cand lucram ca bucatar sef in suedia

rupea masina la greu nu gluma, sa vad daca mai am clipul, nu-i cine stie ce, dar 220 la ora, in curba si mai si filmezi singur....e ceva senzatie
o sa va pun cand pot si daca mai gasesc
pana atunci numai de bine si sper sa mai vin si eu la o intrunire
P.S.: domnule maftei va rog sa-mi spuneti caci nu am fost atent, service-ul este unul agreat de ford?sau sunteti reprezentanta ford? deoarece eu am garantie la masina....nu vreau probleme cu ea. si sa-mi trimiteti pe mail la
eastside_consult@yahoo.com detaliile de care mi-ati zis. in principiu pentru ford focus MK2 facelift an de fabricatie 2008, motor de 1.6 16v. eventual de la 30.000 km incolo. prima revizie am facut-o la bv si nu prea sunt multumit de ea mai ales ca am dat 600 ron si nici filtrele nu mi le-au dat. iar lipsa de transparenta m-a dezamagit.
toate cele bune