Discutii libere/forum

Magazine Constanta vs FOR CAR, restul...

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Magazine Constanta vs FOR CAR, restul...

Mesajde xspeed » 20 Iun 2009, 22:02

Fordul meu fiesta din 2005 a facut 34000 km, trebuie sa-i schimb cel putin filtrele, uleiul, poate bujiile si fisele.

Diferenta mare intre calitate-pret intre produsele FOR CAR si restul comerciantilor de pe forum si magazinele din Constanta in care as putea gasii piesele de mai sus si nu numai pentru fordul meu ?

Exista magazine demne de luat in seama pentru piesele ford respectiv fiesta prin ct?
alinxcraciunescu@gmail.com
xspeed
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 1.3 70cp
VIN: WF0HXXGAJH5J07578

Re: Magazine Constanta vs FOR CAR, restul...

Mesajde martini » 21 Iun 2009, 11:29

iti raspund aici.
eu am masina in garantie, si nu prea am cumparat piese pentru ea, decat o singura data de la forcar pentru ultima revizie. am fost foarte multumit de preturi si de faptul ca mi le-au trimis acasa in mai putin de 24 de ore, curier gratis (comanda peste 300 ron).
ca si magazine sunt alea de pe atelierelor, tracom, si mai e unul pe soveja imi scapa cum il cheama; cum vii dinspre tomis 3 pe soveja spre barbu delavrancea, pe partea stanga la parterul unui bloc de 4 etaje. e o firma mare, albastra, nu ai cum sa o ratezi. de acolo am mai luat maruntisuri cand a mai fost nevoie.
bafta!
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Înapoi la Discutii libere/forum