ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Iun 2009, 08:53
Acu cine e Alex?

Hm, mi-am dat seama, aici trebuie sa fie cu "sunt fericit pt ca...". Ia sa ne conformam.
Eu sunt fericit pt ca am putut sa il invat pe vali cum se face treaba asta cu citatele

.
19 Iun 2009, 09:37
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i asa l-ai facut pe valiinves fericit

Nu numai ca m-a facut Alex fericit, dar Shine m-a facut sa-mi dea cafeaua pe nas cu comparatia lui .

Imi cer scuze! Era vorba de Adi (adicristea). Se cunoaste ca eram la prima gura de cafea, care mi-a iesit pe nas.
20 Iun 2009, 20:15
si eu sunt fericit ca am avut ocazia sa il cunosc pe Marele Biban!
foarte frumos! multumesc de poze maestre.
21 Iun 2009, 03:15
Sunt fericita ca m.am logat pe forum si acum pot discuta de pe contul meu,ca sa nu mai zica d.nul Valiinves,ca bibanu47 minte.
21 Iun 2009, 03:44
Hmm,
Bibanca,ne mai trebuia,
Dar sunt fericit ca nu trebuie sa mai scrie de pe contul meu,cand are nevoie,am scapat de un stres.
21 Iun 2009, 10:52
valiinves felicitari pt eveniment si pentru ideea cu crinii.
totusi, te critic un pic si sfatul asta este valabil pt oricine are sotie/prietena: macar o data la maxim 3 luni trebuie cumparata o floare si nu pt ca "trebuie" ci pt ca e frumos, elegant si partenera este impresionata.
nu trebuie sa fie o floare scumpa pt ca nu asta e important.
noi abia suntem casatoriti de 3 ani si doua luni . mai avem aproape 22 de ani pana la un asa eveniment .
21 Iun 2009, 11:07
Mutumesc pentru urari si multi ani fericiti in continuare si voua!!!!

Sa stii ca sfaturi in casnicie, accept numai de la cei care au mai multi ani de casnicie, decat mine.

Cu florile, mai rarut, ca-i mai dragut. Daca-i dai prea multe, in timp devin banale.
Iar eu nu am zis ca nu i-am mai adus flori. Am zis ca nu am sarbatorit nici o data ziua casatoriei.
21 Iun 2009, 11:32
sunt fericit ca m-am intors din mica excursie, si totul a fost frumos. asa cum scria pe piatra funerara a cuiva, un epitaf "totul a fost frumos si nimic nu m-a durut!"
21 Iun 2009, 11:41
Asta pana la o varsta. Ca de la o alta varsta (mai inaintata) cica daca te trezesti dimineata si nu te doare nimic, inseamna ca esti mort.
21 Iun 2009, 12:04
pai si atunci s-au rezolvat toate problemele, ce ar fi rau in asta?

mai ales daca tocmai am facut un credit la banca, sa le trag teapa - na, c-am murit si nu va mai luati banii inapoi!
21 Iun 2009, 13:39
Sunt fericit, de ce? Ieri am ajuns pana la Balea -Lac, a fost o vreme foarte frumoasa (cel putin in jurul orei 14 cand am fost eu acolo). Am vazut si zapada, schiori, a fost soare, cativa nori care nu contau si mai cald decat m-as fi asteptat, poate din cauza ca se vedea soarele.
Sincer sa fiu, nu mi-am propus sa ajung pana acolo dar am luat-o usor: prima tinta a fost Curtea de Arges (manastirea), a 2-a a fost barajul Vidraru si daca am vazut ca tine, a 3-a a fost Balea-Cascada, ... tot asa am ajuns sus la lac.
O mica nemultumire ( cer scuze ca nu trec strada in cealalta cafenea pentru asta) a fost starea drumului de la baraj pana sus la lac, cca 1/3 e cu asfaltul deteriorat.
21 Iun 2009, 14:49
Georgica si nu esti fericit ca "Aici sunt banii dumneavoastra"?
21 Iun 2009, 15:07
Probabil cand s-au colectat banii de la posesorii de autoturisme prin taxa de drum, s-au sapat gropi pe drumurile patriei si s-au acoperit apoi gropile cu banii colectati; cu trecerea timpului si a autovehiculelor ("sic") banii au zburat si au ramas doar orificiile. Probabil este nevoie de un ministru al transporturilor "mai barbat" ca sa-si bage ceva in ele, sa le umple !
p.s. Ultima fraza cred ca mergea postata "vizavi:, iar am gresit
21 Iun 2009, 15:12
Cred ca adevarul este altul,cei care se ocupa de ministerul respectiv,sunt prosti de da in gropi si din acest motiv au aparut gropile,deoarece nu aveau astia cum sa vina la receptia lucrarii.
21 Iun 2009, 15:31
Ma bucur ca azi dimineata m-am intalnit cu cativa fordisti din Calarasi. Poze aici
gallery/menu.php?gallery=members&album_id=330
21 Iun 2009, 15:58
Ma bucur ca incepand de maine sunt in concediu.
21 Iun 2009, 16:12
Ce criminal poti sa fii Daark.

Da lasa ca-mi vine si mie randu'. Promit ca o sa pun pe forum in fiecare zi cate o poza.
21 Iun 2009, 19:46
Si.... unde pleci???
21 Iun 2009, 21:06
Daca cu mine vorbeai..... la 2 Mai vreo 2 saptamani.
21 Iun 2009, 21:21
Domnu' Vali, concediu placut, inteleg ca pleci mai incolo... il intrebam pe Domnu' "Neegru"
21 Iun 2009, 21:37
$1 scrie:$2a bucur ca incepand de maine sunt in concediu.
si eu
21 Iun 2009, 21:48
E bine si asa.

Oricum va doresc distractie placuta si muuuuulta odihna!!!!!
22 Iun 2009, 07:37
distractie placuta si sa va odihniti la serviciu
26 Iun 2009, 07:41
Sunt fericit ca s-a mai terminat o saptamana de munca in care am avut si un defect de mi-a scos peri albi prin caciula.
Mi-a scos pe nas toti anii de meserie pe care-i am.
Pentru cunoscatori: un rahat de IP de server de licenta. Ceva de genul 127.0.0.1
26 Iun 2009, 08:29
Pai ala e loopback

.
26 Iun 2009, 08:41
sunt fericit ca am fost la concert aseara. si show-ul celor de la Voltaj a fost pe masura. aaa...si mai sunt fericit ca sunt din nou pe strazi...
26 Iun 2009, 10:14
$1 scrie:$2ai ala e loopback

.
Exact.

Normal acolo se pune numele calculatorului respectiv. Numai ca rahatul de windows 2000, daca nu este bagat intr-o retea nu stie sa faca treaba asta dupa numele calculatorului si trebuie sa-i pui IP-ul ala.
26 Iun 2009, 16:57
sunt fericit!
am luat examenul de disertatie! sunt om cu studii postuniversitare. lol.
dar tot la 2 mai la cort ma gasiti incepand din noaptea asta!
26 Iun 2009, 18:04

Felicitari si distractie placuta!!!!
Tot la 2 Mai merg si eu dar luna aviatoare.

Adicalea dupa data de 20 iulie.