$1 scrie:$2mi-a ca a avut focus si la vandut din cauza problemelor si a preturilor la piese si si-a luat un ceed de care este foarte multumit, asa am reusit sa fac cu ceed in jur de 3-4 km. si mi se pare cool masinuta.
tot ce este construit pentru est nu sunt fabricate in germania( ford, opel, etc.), diferenta se vede in calitate.
..... asa ca lasati-ma cu marcile de renume ca sunt satul, dai cateva mii de euroi in plus pentru o sigla.
Buna seara tuturor colegilor de forum!
Kseba,e preferabil sa te informezi cat mai precis despre subiectul ce te intereseaza, inainte de a afirma lucruri cel putin discutabile. Daca ai avut rabdare sa citesti cele scrise pana acum, ai vazut ca, in general, discutiile sunt calme si la obiect, fara afirmatii nefondate/neprobate sau agresive.
Tine cont, te rog, ca oamenii ce-ti raspund pot fi putin subiectivi, cum sunt probabil si eu fata de Kia mea, dar sunt cu siguranta onesti si dispusi sa te ajute. Deci, te rog mult sa te adaptezi "tonului" discutiilor despre acest subiect. Sunt sigur ca astfel, ca si mine, vei obtine mult mai multe informatii utile!
Revenind la subiect: acum doua zile mi-am facut revizia la 1 an pentru Cee'd. Cost:520 lei, in care au intrat 3 filtre, ulei, si diagnoza pe calculator. Nu am nici o problema la cei 10.000 de km facuti pana acum si sper sa fie asa si in continuare.
Ca termen de comparatie, rog posesorii de Focus sa-mi spuna cam care e costul primelor 2-3 revizii. Intreb asta si pentru ca si eu am auzit de la posesori de Ford ca reviziile la Ford nu sunt cele mai ieftine din lume...
P.S. Achizitia fratelui meu s-a amanat putin, din cauze obiective. Deci o sa va rog sa ma mai suportati putin! Poate pana cand fratele meu va deveni membru "de drept" al forumului Ford....